Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Spiritualiteit 27 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

12 dingen die je herkent als je soulmate een Schorpioen is

Schorpioenen zijn strebers, krachtige personen en ze willen maar al te graag datgene bereiken wat ze voor ogen hebben. Grote dromen, harde werkers en doorzettingsvermogen zijn kenmerkend voor de Schorpioen. Net als jaloezie, wilskracht, vastberadenheid, passie en charisma. Voor minder intense sterrenbeelden kunnen Schorpioen overweldigend zijn of zelfs arrogant en hard overkomen, maar wanneer je soulmate een Schorpioen is mag je in je handen klappen.

Schorpioenen emotionele wezens die als soulmate het leven een stuk leuker kunnen maken. Heb jij een Schorpioen als vriend of vrienden? Dan herken je dit vast en zeker.

Dit herken je als je soulmate een Schorpioen is

1. Ze zijn aftastend

Als je soulmate een Schorpioen is, heb je daar hard voor moeten werken. In het begin zijn ze best aftastend en voorzichtig en je moet wel eerst even je beste beentje voor zetten voor ze je helemaal toelaten.

2. Ze hebben haarfijne intuïtie

Weet je het antwoord al, maar wil je het liever niet horen? Praat dan vooral niet over de issue in kwestie met een Schorpioen. De intuïtie een Schorpioen is groot en klopt bijna altijd. Het zijn echt wel gevoelsmensen, ook al komen ze soms wat bot over.

3. Schorpioenen hebben de broek aan

In een relatie of vriendschap moeten de dingen gaan zoals de Schorpioen het graag wil. Zo niet, dan raken ze lichtelijk van slag, al is dit vaak van korte duur. Ze zetten zich er heus wel overheen.

4. Het zijn winnaars

Nou ja, bijna altijd dan. Een discussie aangaan heeft weinig zin, want ze vinden bijna altijd dat ze gelijk hebben. En de strijd aangaan met een Schorpioen is best heftig, dus laat maar even.

5. Ze zijn op zichzelf

Ook al heeft dit sterrenbeeld een grote mond, zodra het om privé-zaken gaat, zijn ze best gesloten. Ze hebben mensen om zich heen nodig, maar ook ruimte voor zichzelf. Dit maakt ze nogal mysterieus, aangezien ze toch wel redelijk extravert zijn en graag over hun gevoelens praten.

6. Nieuwsgierig zijn ze zéker

Schorpioenen zijn ongelofelijk nieuwsgierig, ze willen het naadje van de kous weten en vragen net zolang door totdat de onderste steen boven is.

7. Eerlijk en recht door zee

Liegen tegen een Schorpioen? Dat is geen optie want omdat ze enorm vertrouwen op hun intuïtie, voelen ze het aan wanneer iemand liegt. Wat liegen betreft zijn ze niet vergevingsgezind want door te liegen, kwets je ze enorm.

8. Ze zijn erg overtuigend

Wat dat betreft zijn Schorpioenen heel positief en stimulerend. Ben je onzeker over iets? Dit sterrenbeeld geeft je een duidelijke peptalk.

9. Divagedrag

Het gaat ze vaak voor de wind, maar dit resulteert ook in een bepaalde luiheid. Dat kun je overigens gewoon tegen ze zeggen hoor.

10. Ze zijn sociaal

Ben je met een Scorpio op een event? Wees er dan op voorbereid dat je jouw soulmate aan het einde van de avond pas terugziet. Het zijn namelijk gezelligheidsdieren die met jan en alleman een praatje maken, maar ze doen dit alleen bij mensen die ze hebben toegelaten.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

11. Ze zijn een tikje sarcastisch

Een beetje maar hoor. Dus als je het betreffende sterrenbeeld iets ‘gemeens’ hoort zeggen, neem het dan met een flinke korrel zout. Ze zijn zo gevat als wat…

12. Ze vergeten nooit iets

Heb jij ooit een gemene opmerking gemaakt die niet in goede aarde viel? Een Schorpioen vergeet nooit iets en soms komt dit opeens weer ter sprake in een discussie.

Is jouw soulmate een Schorpioen? Wij zijn benieuwd of je iets herkent!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️