Laura Saija
Laura Saija Liefde & Seks 9 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Aila (28): ‘De invloed van rollenspellen verpest onze relatie’

Aan het begin van mijn relatie met Edwin, vond ik de rollenspellen opwindend. We probeerden vaak nieuwe dingen uit in bed en hielden het hierdoor spannend. Dat de rollenspellen zo’n grote factor in onze relatie zou worden, had ik niet verwacht. “Hij kocht regelmatig een andere pruik voor mij.”

De rollenspellen begonnen subtiel, vertelt Aila aan Bedrock.

Rollenspellen doen in bed

“We deden tijdens een avondje stappen alsof we elkaar voor het eerst ontmoetten. Hij kwam achter mij staan aan de bar en vroeg wat een mooie dame als ik wilde drinken. Ik vond het grappig, want elke keer werd ik opnieuw versierd.

Seks speelt een grote rol in onze relatie en we zijn altijd op zoek naar manieren om elkaar te bevredigen. De rollenspellen bleken een succes en we besloten om onze grenzen te verleggen. Zo kwam ik bijvoorbeeld met een pruik aan de deur en deed ik alsof ik een escort was die hij besteld had. Ook vond ik het leuk als Edwin deed alsof hij mijn baas was en ik bijna ontslagen werd.

Verschillende scenario’s

De scenario’s varieerden en toen we geen inspiratie meer hadden kreeg ik van Edwin een boekje met mogelijke rollenspellen die je in de slaapkamer kunt doen. Eigenlijk was ik op het moment dat de inspiratie op was al een beetje uitgekeken op de rollenspellen, maar Edwin niet.

Zijn fantasieën werden steeds rijker en hij kocht ook regelmatig een andere pruik voor mij. Inmiddels hadden we al een aantal jaar een relatie en wilde ik wel in iets rustiger vaarwater terecht komen. Van mij hoefde de rollenspelen niet persé, maar ik begon te merken dat we vaker seks hadden met rollenspel dan zonder.

Loodgieter

Toen hij op een dag appte dat er een probleem was met mijn afvoer en dat hij als loodgieter langs zou komen, heb ik gezegd dat ik er geen zin in had. Hij kon wel langskomen, maar gewoon als zichzelf.

Die avond heb ik hem gevraagd waarom hij steeds rollenspellen wilde spelen. Zijn reactie was heel kwetsend. ‘Als ik achter je sta, lijkt het elke keer of ik seks heb met iemand anders’, antwoordde hij. Meteen heb ik gezegd dat we ermee moesten ophouden als dat zijn enige reden was.

Normale seks

Ik snap dat we niet meteen naar 9 kunnen na al onze avonturen, maar een gezonde mix tussen normale seks en kinky seks lijkt mij een goede middenweg. Ik ben benieuwd of we op een andere manier ons seksleven spannend kunnen houden.”

Waarom seks beter in een lange relatie dan casual seks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️