Rosa Bertram
Rosa Bertram Welzijn 26 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

BEDROCK Approved: Rave & Hike en bezoek de Puma Academy

Regelmatig selecteert de BEDROCK-redactie de mooiste nieuwe locaties, meest interessante to do’s en fijnste producten. Allemaal BEDROCK Approved. Vandaag delen we de tofste must do’s van dit weekend: de Hike & Rave en de lancering van de Puma Academy.

Het wordt een sportief weekend dus!

Rave & Hike

Zin om te dansen? Eva en Nicola van Backtonaturehikes in elk geval wel! Zij organiseren daarom wandelingen en avonturen in de natuur. Maar met een funky twist: een hike en rave. Wat kan je verwachten? Een kleinschalige silent disco midden in de Nederlandse natuur. Hoe tof?

Dansen met blote voeten in het zand met uitzicht over het meer en de duinen. Een magische avond en een boost voor de aanmaak van gelukhormonen. Eerst een prachtige wandelen door de duinen en daarna dansen op de house- en technoplaatjes van DJ Sefrijn.

Ook leuk: Bedrock ontdekt Nederland: overnachten en hiken met Nivon

De praktische informatie

De Hike en rave is op 22 augustus om 19.30u bij Basecamp IJmuiden en is rond 23.30 uur afgelopen. Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar in verband met het waarborgen van de 1,5m afstand.

De kaartverkoop gaat snel, you snooze, you lose. Wil je erbij zijn? Een kaartje scoor je voor €35 via www.backtonaturehikes.nl.

Zien we je daar?

Puma Academy

Hoewel je het bekende sportmerk PUMA waarschijnlijk vooral kent, van de sportkleding, doet PUMA meer dan alleen dat. Zo staat PUMA ook voor een gezonde mentale staat. Daarom wordt er nu alweer de derde editie van de inmiddels welbekende PUMA Academy georganiseerd.

De PUMA Academy is een platform waar female empowerment en de ontwikkeling van jonge vrouwen centraal staat. Dit keer met een nieuw thema: ‘Mental Growth: Ontketen de beste versie van jezelf.’ Een toffe masterclass in Amsterdam, en wel in de tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Lees ook: Wat als jij met persoonlijke groei bezig bent maar je partner niet?

Verwacht topics als zelfacceptatie en persoonlijke groei met als doel jonge vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De masterclasses combineren inspirerende theoretische kennis, praktische oefeningen en eigen ervaringen van de sprekers. En niet mis: helemaal gratis!

Bekijk de website voor meer informatie en om je in te inschrijven voor de masterclasses. Kan je niet aanwezig zijn op 27 maart? De masterclasses zijn later terug te kijken via de Puma Academy website.

Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️