Malu Kirschbaum
Malu Kirschbaum Liefde & Seks 30 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij dit Amsterdamse pop-up cafe draait alles om sexual wellness

Na het succes van de pop-up store van The Oh Collective aan de Zeedijk in Amsterdam, is er nu een pop-up cafe waar je niet alleen een matcha latte kunt bestellen, maar ook sextoys kunt kopen. Het is dé plek om self love te omarmen, open gesprekken aan te gaan en sexual wellness te ontdekken.

Intiem welzijn is namelijk net zo belangrijk als alle andere vormen van gezondheid en met deze pop-up wordt het onderwerp weer toegankelijker en makkelijker bespreekbaar.

Pop-up want: Sexual wellness hoort bij de algehele gezondheid

De vier meiden, Winxi, Diana, Simona en Eden, die The Oh Collective hebben opgericht vonden dat het tijd werd dat de orgasmekloof werd gedicht. Met die missie hebben ze een een taboedoorbrekend seksueel wellnessbedrijf neergezet, waarmee ze vrouwvriendelijke sextoys verkopen.

Daarnaast willen ze een veilig ruimte creëren voor open discussies over seksualiteit en intimiteit. Met de vaste overtuiging dat seksuele gezondheid een integraal onderdeel is van het algehele welzijn, is het pop-up café de perfecte verlenging voor hun bedrijf.

Taboe doorbreken

The Oh Collective wil taboes doorbreken rondom intimiteit. Eden: “Wij willen dat onze vrienden, zusjes, moeders en zelfs oma’s zonder schaamte hun lichamen kunnen verkennen en er openlijk over kunnen praten. Want het leven is te kort voor onbevredigende seks!”

En daar zijn wij het volledig mee eens. Hoe leuk is het dan dat er een café is ontworpen, speciaal om een open gesprek aan te moedigen over seksualiteit, gezondheid en welzijn. En laten we eerlijk zijn, wat is een betere plek om dit te bespreken dan in het hart van de bruisende stad Amsterdam?

Opwindende gelukskoekjes

Bij The Oh Collective Cafe krijg je geen koekje bij de koffie maar een exclusieve Fortune Cookie met avontuurlijke (en soms opwindende) tips. Dit kan ook een leuke start van een gesprek zijn!

Uiteraard ligt het café vol met zorgvuldig geselecteerde seksspeeltjes, intieme verzorging en lingerie. Uiteraard: goedgekeurd door seksuologen en gemaakt van niet-chemische materialen. Misschien scoor je nog een leuk cadeau voor de feestdagen?

Sexual workshops

Daarnaast slaat tijdens deze pop-up over sexual wellness van The Oh Collective haar handen ineen met Nederlandse experts om workshops aan te bieden die op een ontspannen en toegankelijke manier meer laten ontdekken over relaties en intimiteit.

Zo is er op 2 december een workshop “Discover the Art of Shibari and Touch” with Hua Hua en op 5 December “Uncover Your Roots and Sexuality Through Breathwork” with Saigon Kiss.

Waar en wanneer?

Dus heb je zin om je sexual wellness een boost te geven? Haast je dan naar het pop-up cafe. Het is vanaf vandaag (30 november) tot en met 6 december geopend aan de Vijzelstraat 103h in Amsterdam.

Openingstijden: maandag tot en met zondag, 8.00 – 18.00 uur. Voor meer informatie, bezoek The Oh Collective Café.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️