Rosa Bertram
Rosa Bertram Nieuws 19 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Good News: Red Bull komt nu met een natuurlijke frisdrank (geen grap)

In een wereld waarin we struikelen over de crisissen – en dan te bedenken wat er dit jaar allemaal al is gebeurd en we de derde week van januari nog niet eens hebben bereikt – mag er ook best plaats gemaakt worden voor goed nieuws. Je zou het haast vergeten, maar er gaan ook een hele hoop dingen góéd. Red Bull komt nu namelijk met een heus natuurlijk drankje.

Daar stonden wij eigenlijk best even van te kijken!

ORGANICS by Red Bull

Een groot energiedrank merkt dat bekend staat om nou ja dat ongezonde energiedrankje dus, is niet de hoek van waaruit je een gezond, natuurlijk frisdrankje verwacht. Extra tof dus! En eigenlijk vonden we dat ook wel hoog tijd worden, want Redbull staat al jaren langs de zijlijn als sponsor van allerlei extreme sports.

Dit turquoise drankje is super lekker, gezond én goed voor de planeet

En topsport en ongezonde voeding? Die twee staan nog al haaks op elkaar, als je het ons vraagt. Enfin, het gaat om het gloednieuws drankje dat de bijpassende naam ORGANICS by Red Bull draagt.

De frisdrankreeks van 5 smaken is gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten. Iets anders dus dan de bekende energiedrank, maar een frisdrankje voor wanneer je er maar zin in hebt.

De smaken

Red Bull pakt het meteen flink aan en lanceert in één klap wel 5 smaken:

  1. De nieuwste smaak Viva Mate dankt zijn kenmerkende smaak aan de unieke mix van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, natuurlijk maté-extract, cafeïne en biologisch geconcentreerd citroensap. In Nederland nog redelijk onbekend, maar in het buitenland zijn mate-drankjes niet weg te slaan.
  2. De ORGANICS by Red Bull Ginger Ale is elegant, amberkleurig en aromatisch, De smaken van gember en bergamot, aangevuld met biologisch citroensap-concentraat, geven dit drankje een kruidige en frisse smaak.
  3. Wanneer je Simply Cola drinkt proef je de unieke mix van botanische extracten, kruidige kaneel en een vleugje vanille die de tong streelt. Net zoals in alle traditionele cola’s vind je in een flesje van 250 ml Simply Cola 32 mg cafeïne.
  4. De Bitter Lemon heeft een uitgesproken, bittere smaak. Deze komt van biologische citroensap die subtiel is verzacht met botanische extracten.
  5. Tonic Water is een harmonische mix van zoet, bitter en droog. Zij heeft een lichte smaak door een mix tussen limoen en citroen, aangevuld door een bitterzoet plantenextract.

Good to know: ORGANICS by Red Bull is geschikt voor vegetariërs en mensen met een gluten-, zuivel- of tarwe-intolerantie.

Vanaf deze zomer kan je ORGANICS by Red Bull-reeks vinden in flesjes bij horecazaken in Amsterdam, zoals de bekende cocktailbar Tales & Spirts, Jimmy Woo en de gezellige urban jungle De Tulp, maar ook in de Supermercado in Rotterdam.

Wij kunnen niet wachten!

Got coco? Dit is wat je moet weten over kokoswater

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️