Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 28 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe maan staat vanavond in het passievolle sterrenbeeld Leeuw

Op 28 juli is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Leeuw gaan we weer volop van het leven genieten.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rijtje te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 28 juli komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren.

Nieuwe maan in Leeuw

In een wereld waar al genoeg aan de hand is, hebben we ook behoefte aan een uitlaatklep. Naast de serieuze zaken van het dagelijks leven is het ook belangrijk om optimaal te genieten van de leuke zaken in het leven. Het leven is te kort, te mooi en te waardevol om alleen maar serieus te zijn. De nieuwe maan in Leeuw laat ons ervaren hoe we optimaal kunnen genieten en serieuze zaken los te laten.

Er is meer in het leven dan alleen studeren of werken (begin eens met genieten)

Leeuw is een warm, passievol sterrenbeeld die graag geniet. De enthousiaste Leeuw zorgt voor een fijne instelling waardoor we elke tegenslag aan kunnen. Blijven lachen, want het leven heeft ons veel te bieden. Geniet daarom de komende periode extra van de fijne mensen die je om je heen verzameld hebt en verwen jezelf.

8 vragen die je jezelf wilt stellen om je passie te vinden

Want niet alleen ervaar je een sterkere behoefte om van het leven te genieten, maar ook ervaar je sterker waar daadwerkelijk je passie ligt. Je voelt tijdens de nieuwe maan sterker aan wat je motiveert in je leven en dat kan je helpen om je leven op een nieuwe manier zin te gaan geven.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️