Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 10 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 11 tot 17 maart

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos en de nieuwe maan in vissen die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 11 tot 17 maart.

De maan wil deze week dat je naar binnen keert, je dromen omzet in realiteit en goed voor jezelf zorgt deelt Moon Therapy, BEDROCK’s nieuwe astrologe.

Nieuwe maan in Vissen

Zondag 10 maart

Nieuwe maan in Vissen

We trappen deze eerste weekhoroscoop van Moon Therapy af met een nieuwe maan in Vissen. Helemaal in tune met de maan. Een nieuwe maan markeert namelijk een nieuw begin. Elke maan(d) opnieuw begint ze letterlijk aan haar zoveelste ronde om de aarde. Ook staat ze voor een schone lei en een frisse start. Ideaal moment dus om te beginnen aan een nieuwe hobby of baan, zoals het schrijven van dé niet-zweverige weekhoroscoop bijvoorbeeld.

Haar energie laat je ook naar binnen keren en luisteren naar je intuïtie. Haar optimisme doet je dromen. Dit maakt nieuwe maan het moment om inzicht te krijgen in jouw grootste dromen en wensen. “Wat is nou mijn allergrootste wens?” Het is een vraag om je elke nieuwe maan opnieuw te stellen.

De nog steeds voelbare poëtische en spirituele energie van Vissen versterkt dit. Ze nodigt je uit om naar binnen te keren, te dromen en contact te maken met jouw diepste verlangen. Welke langgekoesterde droom mag nu toch echt realiteit worden? Neem deze vraag mee de dag in. Contempleer.

Een typische Vissen manier om dit te doen is door meditatie. Grote kans dat dit mooie inzichten met zich meebrengt. Schrijf ze op in je journal. Denk daar niet te veel over na; laat je pen liever zo intuïtief mogelijk over het papier vloeien.

Vertrouw haar vervolgens – geformuleerd als wens – toe aan het universum.

Dinsdag 12 maart

Maan in Ram

Na dagen van dromen en introspectie brengt Ram ons weer terug in het nu. Ze heeft zin in actie en houdt niet van stil zitten. Dit is precies de energie die je nodig hebt voor je inspired action, oftewel de actie die jij onderneemt om je nieuwe maan wens uit te laten komen. Want je kunt natuurlijk niet langs de zijlijn gaan zitten wachten tot het universum haar magie doet. Je moet er zelf ook wat voor doen. Wens je een avontuurlijker leven, boek dat one-way ticket naar die droombestemming.

Woensdag 13 maart

Maan naar stier

Voel je je een beetje uitgeblust na alle actie van Ram en de emotionele deep dive van Vissen? Woensdag en donderdag zijn goede dagen om op adem te komen. Niet door te stil te zitten, wel in de vorm van selfcare. Ground jezelf met een overheerlijke maaltijd, zak in je lijf met een massage of wees vooral lekker lui.

Zondag 17 maart

Eerste Kwartier in Tweelingen

We sluiten de week af met een klassieke halve maan aan de nachtelijke hemel, we noemen haar het Eerste Kwartier. Ze staat in het sociale en praatgrage Tweelingen, wat van deze zondag een ideale dag maakt om lekker te hangen met je vrienden. Pak de boardgames van zolder of duik het café in en vertel wat je afgelopen week allemaal over jezelf en de nieuwe maan in Vissen hebt geleerd.

Dit was de weekhoroscoop van 11 tot 17 maart, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Negatieve emoties? Zoveel positieve moeten daar tegenover staan voor een gelukkig gevoel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️