Maannomade
Maannomade Horoscopen 26 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 februari tot 3 maart

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 26 februari tot 3 maart 2024

Maandag 26 februari

Maan naar Weegschaal

Er staat ons na alle hoogtepunten van vorige week, deze week een rustige week te wachten waarin we voornamelijk emotioneel geprikkeld gaan worden. De maan verhuist aan het begin van de week naar Weegschaal, een sterrenbeeld die ons de behoefte geeft om meer balans en rust te creëren.

Even een pas op de plaats om weer na te denken wat er nou echt toe doet in het leven. Carrière is leuk, maar nog belangrijker is de band die je hebt met collega’s en de mensen om je heen. Een mooi moment dus om meer verbinding  op te zoeken met de mensen om je heen door de band te gaan versterken.

Woensdag 28 februari

Maan naar Schorpioen

Waar de maan in Weegschaal ons wat meer van onze gezellige kant liet zien, is het de maan in Schorpioen die ons leert dat we ook zeker op onszelf kunnen vertrouwen. We hebben behoefte om meer naar binnen te gaan, door te voelen wat er speelt.

Een moment om in te checken en tot de kern te komen. Wat vinden we nou echt belangrijk en wat voelen we in de kern? Een passievol sterrenbeeld die ons niet alleen de maanenergie sterker laat voelen, maar ons ook inspireert om op ons eigen pad te blijven.

Zaterdag 2 maart

Maan naar Boogschutter

Tijd voor wat positieve energie als de maan tijdens het weekend naar Boogschutter verhuist. Als vurig sterrenbeeld is het Boogschutter die ons de kracht in onszelf laat ontwaken. Met vernieuwde energie voelen we dat het belangrijk is om niet alleen ons eigen pad te volgen, maar ook om onze grenzen te bewaken.

Een sterrenbeeld dat ons de behoefte geeft om voor onszelf op te komen door onze stem te gebruiken. Wees duidelijk in wat je wilt en wees daarbij niet bang om anderen te kwetsen, is de boodschap van Boogschutter. Tijd dus om door duidelijkheid ruimte voor jezelf te scheppen om je eigen avontuur achterna te gaan.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 tot 25 februari 2024

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️