Laura Saija
Laura Saija Spiritualiteit 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

7 tekenen dat je manifestatie onderweg is

Je bent al dagen of misschien wel maanden aan het manifesteren, maar je wens is nog niet uitgekomen. Hier kun je onrustig van worden, want werkt het wel wat je doet? Hou vol.

Er zijn een aantal tekenen die je van het universum krijgt en die je erop wijzen dat je manifestatie onderweg is.

Tekenen dat je manifestatie onderweg is

Het is belangrijk dat je op de volgende tekenen let om erachter te komen of je manifestatie onderweg is.

1. Je voelt je enthousiast

Je hebt de hele dag al een soort opgewonden gevoel en voelt een gezonde spanning in je lichaam. Het voelt bijna alsof je wens al is uitgekomen, alleen is het nog niet gebeurd. Als je dit gevoel hebt, betekent het dat je manifestatie onderweg is.

2. Je hebt erover gedroomd

Toen je vannacht lag te slapen, heb je je wens eigenlijk al beleefd. In je droom was je wens namelijk al uitgekomen. Dit is een teken dat je wens uitkomt.

3. Je voelt aan dat er iets gaat gebeuren

Een onderbuikgevoel zegt dat er iets aan gaat komen en dat is ook zo. Luister altijd naar je gevoel. Je intuïtie is druk bezig met dingen oppikken uit het universum. Je intuïtie voelt aan dat je manifestatie onderweg is.

4. Je ervaart synchroniciteit

Op verschillende momenten van de dag ervaar je synchroniciteit. Van die momenten waarop je je afvraagt of iets nou toeval is of niet. Je denkt aan iemand en die persoon stuurt je op dat moment een berichtje. Je hebt een probleem en ontmoet toevallig iemand die het kan oplossen of je hebt een liedje in je hoofd en als je de radio aandoet, draaien ze precies jouw nummer. Het kan geen toeval zijn, je manifestatie is onderweg.

5. Er verdwijnen mensen uit je leven

Voordat je manifestatie uitkomt, verdwijnen er plots mensen uit je leven. Die collega die jouw promotie in de weg zit, neemt opeens ontslag. De hoogste bieder op jouw droomhuis, verhuist toch naar een andere stad. De weg naar jouw wens wordt opeens vrijgemaakt door het verdwijnen van deze mensen.

6. Er verschijnen nummers

Als je bepaalde nummerreeksen tegenkomt, betekent dit dat de engelen met je proberen te communiceren. Elke keer als je op de klok kijk zie bijvoorbeeld je 11.11 uur. Of als bij de supermarkt afrekent, is het bedrag precies 25,25 euro. Engelengetallen hebben een boodschap voor jou.

7. Er komen instructies op je pad

Je zet de televisie aan en krijgt meteen tips hoe je jouw droomzolder moet verbouwen. Je slaat een tijdschrift open en krijgt aanwijzingen hoe je jouw businessplan af moet maken. Dit zijn allemaal tekenen dat jouw manifestatie onderweg is.

4 x fouten die jij maakt bij het manifesteren (en handige tips hoe het wél lukt)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️