Maannomade
Maannomade Horoscopen 31 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 23 oktober t/m 21 november (zon in schorpioen)

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 23 oktober tot 21 november staat de zon in Schorpioen en zijn we meer in connectie met onze intuïtie.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor oktober

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om tijd in het gezelschap met anderen door te brengen (Zon in Weegschaal) of om juist meer alleen te zijn (Zon in Schorpioen).

Oppervlakkigheid

Waar de zomer soms in het teken staat van laten zien hoe leuk je wel niet de zomer doorbrengt, weet Schorpioen deze te doorbreken door de oppervlakkige bubbel door te prikken. Nu de zon de komende maand in Schorpioen staat, willen we dieper graven en zijn we meer opzoek naar betekenissen en voelen wat juist is.

Meer diepgang in je vriendschap? Op deze manier zorg je voor meer verbinding

Niet alleen maar doen wat er gevraagd of verwacht wordt, maar juist ons eigen ongewone pad kiezen. Een moment om te beseffen dat er meer in het leven is dan materialisme en waarin we onszelf op een nieuwe manier leren kennen.

Seizoen van de Schorpioen

Nu de zon de komende vier weken in Schorpioen staat, komen onze emoties meer naar de voorgrond. Niet dat ze ons echt in de weg zitten, maar wel dat we er meer bewust van gaan worden. Bewuster worden van de dingen die we hebben verborgen, want Schorpioen laat ons de rauwe waarheid zien.

Niet alles mooi verpakt in roze snoeppapier, maar alle trauma’s die we dachten te hebben verwerkt zouden best eens naar boven kunnen gaan komen. Voelt hard, maar is wel voor het goede doel. Want door nogmaals bewust te worden van wat er speelt, kunnen we het hoofdstuk weer een beetje beter afsluiten.

Een heel fijn seizoen voor mede-Watertekens, zoals Vissen en Kreeft om te voelen en zichzelf te uiten. Minder lekker voor de stabiele Aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok die de intensiteit van dit seizoen te heftig zullen gaan vinden..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️