Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 30 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 30 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Steenbok
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Met jouw favoriete planeet die een tijd in slaap valt tijdens de retrograde fase, betekent dat voor jou als Ram dat je het lastiger vind om jezelf te uiten. Waar je normaal gesproken een vlammetje had die altijd brandde, voelt het alsof deze nu gedoofd is waardoor jij sneller geïrriteerd bent omdat het niet lukt om de boodschap over te brengen. Vervelend, maar wel een moment om te leren hoe je deze irritatie kan leren los te laten.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Frustraties kunnen op de loer liggen nu de passievolle planeet Mars in retrograde gaat, waardoor jij je financiën persoonlijker gaat aantrekken. Het voelt als een chaos op je bankrekening, waardoor onzekerheid zich meer gaat uiten. Leer de controle terug te pakken door eens diep te graven in je uitgavepatroon.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Nu Mars in retrograde gaat in jouw sterrenbeeld, ervaar jij in tegenstelling tot de andere sterrenbeelden juist een versterking van jouw energie. Je voelt goed aan wat je graag wilt en krijgt daardoor een heldere visie omdat Mars in retrograde je helpt tot de kern te komen. Geen stress of frustratie dus, maar een duidelijk doel voor ogen zorgt ervoor dat jouw hartje zeker sneller zal gaan slaan.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Niet jouw favoriete periode, want nu Mars in retrograde gaat, ervaar jij dat irritaties en onzekerheden meer de overhand zullen gaan nemen. Waar het eerst vrij goed lukte om dit te verwerken, word je er nu door overspoeld omdat de retrograde er voor zorgt dat je de zaken niet los kan laten. Het zoeken van verlichting in een vorm van spiritualiteit, zoals yoga of het spontaan boeken van een retreat kan helpen met deze lastige emoties.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Waar Mars normaal gesproken ervoor zorgt dat jij passievoller wordt in vriendschappen en samenwerkingen, zorgt de retrograde fase die ons allemaal raakt, er juist voor dat jij meer irritaties zal voelen bij de mensen om je heen. Een schrik ten opzichte van jouw normale warme karakter, want jouw lontje is een stuk korter….

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Met Mars in retrograde zal jij als Maagd de komende tijd wat vaker afvragen waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt rondom je carrière. Soms lopen dingen zoals ze lopen, maar dat voelt voor een controlfreak als jou vervelend. Grote kans dat je op werk minder gezellig zal zijn als je er niet lekker om je plek zit.

Orgasmes zijn overrated: dit is waarom je niet (altijd) wilt klaarkomen

Weet dat het niet helemaal aan je collega’s ligt, maar vooral te maken heeft met de zoektocht naar ambitie en motivatie om met je huidige werk door te gaan.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Je hebt ideeën en inspiratie genoeg, maar doordat Mars in retrograde een minder soepele uitwerking heeft, vind je het lastiger om de gedachten op papier te krijgen of om ze vorm te geven. Dit kan een gevoel van frustratie naar boven brengen als jij jezelf teveel onder druk gaat zetten om toch te willen presteren.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Angsten rondom je financiën kunnen een grotere rol gaan spelen nu Mars in retrograde staat, waardoor je bewuster gaat kijken naar jouw relatie met geld en materialisme. Normaal gesproken niet helemaal jouw ding, want je geeft niet om spullen en luxe, maar je zal merken dat je een stuk beschermender gaat worden naar de zaken waar je denkt controle over te hebben. Volgens Mars in retrograde zijn je financiën daar geen onderdeel van.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Grote kans dat nu Mars, planeet van passie maar ook van oorlog, in retrograde staat, je meer gaat twijfelen of op zijn minst nadenken over je relatie. Het voelt alsof er iets mist, maar neem geen overhaaste beslissingen. De verminderde passie die je voelt best komen doordat Mars in retrograde ligt te slapen als het gaat om jouw gevoel van passie in relaties…

Niet teveel lopen mijmeren, maar durf jezelf open te stellen voor de kwetsbaarheid die je gaat voelen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu Mars de komende tijd in retrograde een slaperige uitwerking zal hebben op jouw gebied van welzijn, betekent het ook dat jij met je neus op de feiten gedrukt wordt als het gaat om jouw mentale gesteldheid.

Je bent een aardige diesel, maar ook die moeten op tijd gaan tanken zodat ze weer door kunnen buffelen. Een goede tijd dus om je drukke schema achter je te laten, om burn-out achtige klachten te voorkomen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een lastige periode ligt voor je waarbij je het gevoel krijgt een stuk van jezelf te verliezen als je door Mars in retrograde de komende weken zal ervaren dat je het lastiger vindt om jezelf en je ideeën te uiten. Normaal gesproken zit je vol passie over de zaken die in je hoofd zitten, maar in deze periode komt het enthousiasme maar niet naar voren.

De tekenen dat je in een toxische relatie zit (en stel jezelf deze vragen)

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Grote kans dat je de komende tijd vaker in de kling zal liggen als het gaat om zaken die in de familie spelen. Normaal gesproken houdt jij je best afwezig van, maar doordat Mars in retrograde staat merk je dat deze zaken toch aan je gaan knagen waardoor je geneigd bent jezelf te gaan uiten.

En met Mars uit jij je een stuk pittiger dan je normaal je woorden zal kiezen. Pas dus op voor passief agressief gedrag, door bijvoorbeeld whatsapp als communicatiemiddel te vermijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️