Fleur Broeders
Fleur Broeders Betere wereld 12 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is bijna Vaderdag: 5 tips voor een duurzaam vaderdagcadeautje

Je vader even in het zonnetje zetten, dát doen we op Vaderdag. Reminder: dat is al over een week, op 19 juni. Moeite met het bedenken van een leuk cadeautje? No stress: hier zijn 5 leuke (en duurzame) vaderdagcadeautjes waarmee jij hem een bijzondere dag kan bezorgen.

Wil je toch zelf graag iets maken? BEDROCK gaf je eerder al last-minute inspiratie voor de allerleukste doe-cadeaus. Dat is nog eens extra speciaal.

Pap, vertel eens…

Dit is een cadeau dat je geeft en dat je terugkrijgt. Alle vaders kunnen dit boekje invullen en op deze manier iets kostbaars achterlaten voor hun kinderen. Een forever-cadeau. Ze kunnen hier al hun mooiste verhalen in kwijt en de herinneringen zullen voor altijd bewaard worden.

Met ‘Pap, vertel eens…’ sta je even stil bij het gezin, vader zijn en de waarde daarvan. Een mooi bewust cadeau wat hij vast erg kan waarderen.

Pap, vertel eens...

Duurzaam ondergoed

Hij zal vast nog wel een paar nodig hebben: onderbroeken. En eco-ondergoed doet het best goed! Zo verkoopt Bamboo Basics de beste bamboe-broekjes en vind je bij Hennep info ondergoed gemaakt van hennep. Zo zijn er nog veel meer ecologische opties te vinden. Daar loopt je vader vast goed in en leuk om te geven met Vaderdag.

GINAMIS (alcoholvrij én lekker)

Een alcoholvrije spirit heeft nog nooit zo lekker gesmaakt. Het is geïnspireerd op gin en ontwikkeld, gedistilleerd en gebotteld in Amsterdam. Een volle en goede smaak en dat met een non-alcoholisch drankje.

Naast het feit dat het drankje geen alcohol bevat, zijn er ook nog eens geen calorieën aanwezig. Het geheime ingrediënt die dit drankje zo smaakvol maakt? Paardenbloemblad. Eentje om te proberen en te geven!

GINAMIS

ZustainaBox

Dit merk biedt jou verschillende opties met leuke pakketjes waar je vader blij mee gaat zijn. De prijzen variëren tussen de 14,95 en 48,95. De inhoud varieert ook heel erg: ga je voor de Self-Care Box of is de Super Borrel Box iets meer voor jouw pa? Zelf samenstellen is natuurlijk ook een optie.

Met het aanschaffen van een pakketje support je diverse milieuvriendelijke ondernemers. Dat is pas zustainable!

ZustainaBox

Bambook

En dan onze laatste tip op deze lijst. Dit duurzame Vaderdagcadeau is perfect als je dar borrelpakketje, lunchdeal of BBQ-pakket zat bent. Dit boekje is een stuk origineler. Het is stijlvol, zero-waste en erg bruikbaar! Leuk voor z’n kantoorwerk of juist om zijn notities in te schrijven.

Bambook

https://www.bedrock.nl/huid-producten-natuurlijk-kerst/

Fijne Vaderdag alvast!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️