Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 23 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Last van haaruitval? Dit serum is razendpopulair

Wanneer je last hebt van haaruitval, kan een haarserum voor haargroei d├ę uitkomst zijn. De laatste jaren komen er steeds meer serums op de markt die beloven om de follikels op de hoofdhuid te stimuleren om meer haar te laten groeien. Hierdoor krijg je een vollere bos haar. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijnÔÇŽ

Toch zijn er massaÔÇÖs vrouwen die staan te springen voor een haarserum voor een volle bos haar. Dat blijkt wel uit het feit dat het RANAVAT haarsersum uit de schappen vloog en dat er op een gegeven moment zelfs een wachtlijst van 3500 mensen voor ontstond. Het is niet ook niet zo gek dat je vroeg of laat een keer te maken krijgt met haaruitval.

Haaruitval

Er zijn verschillende redenen waarom je last kan krijgen van haaruitval. Genetische aanleg, hormonen (denk aan haaruitval na een zwangerschap) en stress zijn een kleine greep uit de oorzaken voor haaruitval.

De signalen van je lichaam dat je een foliumzuur (vitamine B11) tekort hebt

Iedereen is mooi, met of zonder haar, maar als je er last van ondervindt k├ín je er dus iets aan doen. En het RANAVAT haarserum met maar 3 ingredi├źnten schijnt een hele goede optie te zijn.

Wat zijn de voordelen van een haarserum?

Dat er zoveel mensen zwichten voor een wondermiddel in een potje, moet betekenen dat het iets goeds doet. De meeste haarserums beloven haargroei te stimuleren vanaf de wortel en daarbij richt het product zich vooral op de hoofdhuid en haarzakjes.

Door middel van krachtige ingredi├źnten wordt met name haaruitval voorkomen, wat minder haarverlies betekent. Serums beschermen haren tegen uitval en verzorgen de hoofdhuid optimaal. Wist je bijvoorbeeld dat haarzakjes verstopt kunnen raken als je de verkeerde producten gebruikt en dat dit ook invloed heeft op de haargroei?

Werkt een serum echt voor haargroei

Of een haarserum ├ęcht werkt, verschilt per persoon. De resultaten van haarsersums zijn wetenschappelijk onderzocht en op grote schaal getest. Alleen heeft iedereen een andere genetische aanleg, hormoonhuishouding en gezondheid.

https://www.bedrock.nl/waarom-slikt-donald-trump-haargroeimiddel/

Om te ontdekken of een haarserum voor jou de juiste oplossing is, moet je eerst uitvogelen wat de oorzaak is van jouw haaruitval. Misschien komt het door stress? Of heb je alopecia areata, een aandoening waarbij je al je haren verliest. Anyhow, er zijn diverse oorzaken voor haaruitval en laat je niks aansmeren waar je geen baat bij hebt.

Haaruitval serums op basis van bewezen ingredi├źnten kunnen de haargroei stimuleren, maar het is altijd belangrijk om je verwachtingen te managen. Daarnaast is het een kwestie van geduld om resultaat te zien.

Werkzame ingredi├źnten in haarserums

Baat het niet dan schaadt het niet maar zonde van je geld is het wel. Let daarom altijd op de ingredi├źntenlijst van een product. Veel gebruikte, werkzame ingredi├źnten in serums zijn Redensyl┬«, RootBioTecÔäó, CAPIXYLÔäó en AnaGainÔäó. Deze ingredi├źnten stimuleren onder andere de celvernieuwing van je haarzakjes en verminderen ontstekingen op de hoofdhuid waardoor je haaruitval voorkomt.

Het RANAVAT haarserum bevat slechts 3 ingredi├źnten, waaronder het amla-extract (een ayurvedisch ingredi├źnt), zonnebloemolie, jasmijnolie en het is een vegan product. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe haarverzorging moet je kritisch zijn. Niet elk product is geschikt voor iedereen.

Haarserums zijn er in veel verschillende varianten en voor verschillende haartypes. Het is een toevoeging aan jouw dagelijkse self-care ritueel en iedereen mag zichzelf dit gunnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! ­čĄŹ

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt­čžśÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ