Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Spiritualiteit 7 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze edelstenen helpen bij vermoeidheid

Het is erg vervelend als je dag in dag uit erg moe bent. Of het nu door je werk komt, door je drukke leven of je gezondheid: er zijn bepaalde edelstenen die je goed kunnen helpen bij vermoeidheid. Je zal door het gebruik meer energie krijgen en minder klachten hebben. Kijk je mee naar de edelstenen die kunnen helpen bij vermoeidheid?

Vermoeidheid kan erg vervelend zijn. Je bent moe en haalt minder uit het leven dan je zou willen. Gelukkig zijn er edelstenen die je een steuntje in de rug kunnen geven, waardoor je meer energie krijgt.

5 edelstenen die vermoeidheid tegen kunnen gaan

Ametrien

ametrien vermoeidheid
Je koopt de edelsteen hier
Ametrien, een combinatie van de amethist en de citrien, is een ontgiftende steen die negativiteit en vermoeidheid verdrijft. Het zet aan tot positief handelen en helpt je om positief in het leven te staan. Hij kalmeert, verheldert en brengt tegelijkertijd veel energie. Deze steen kan ingezet worden bij (chronische) vermoeidheid, maar ook bij depressieve klachten.

Barnsteen

Deze steen is geel of cognackleurig en en is een krachtige reinigende steen. Negatieve energie en pijn worden omgezet in positieve energie. Daarnaast brengt de steen ook evenwicht, creativiteit, energie en vrolijkheid. De steen vermindert vermoeidheid, neerslachtigheid, stress en depressie.

Citrien

citrien
Je koopt de edelsteen hier
De gele steen, de citrien, geeft energie, werkt opbeurend en beschermend. Het is een steen die je weer van het leven laat genieten. Daarnaast zorgt deze steen ook voor voorspoed, succes en trekt hij welvaart aan. Deze gele kwartssoort vermindert neerslachtigheid, depressie en angststoornissen. Door deze steen ga je weer van het leven genieten. Hoe fijn is dat?

Labradoriet

Deze grijze of groene steen werkt opbeurend en motiverend. Hij helpt je vooruit komen als je gevoel hebt vast te zitten in negatieve gedachten of een bepaalde situatie waar je maar niet uit lijkt te komen. Het versterkt je zelfvertrouwen, maakt je optimistisch en geeft veel energie. Deze steen heeft een positief effect bij (chronische) vermoeidheid.

Tijgerijzer

tijgerijzer
Je koopt de edelsteen hier
Deze steen is goudbruin of roodbruin van kleur en heeft mooie zwarte of grijze strepen. De tijgerijzer geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een dus een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek. De steen kan ook goed gedragen worden als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven. Het vermindert angsten en fobieën en helpt dingen die niet langer een positieve invloed op je leven hebben af te sluiten en een nieuw begin te maken.

Stel jezelf deze simpele vraag voor een gelukkiger leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️