Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 11 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  11 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Tot maandag zit jij in een rustig vaarwater, doordat de maan in Kreeft je bewuster maakt van de emoties die spelen. In plaats van door te pakken ga jij dit weekend juist wat vaker stil staan bij wat je ervaart. Ook de reden dat je vandaag minder productief bent dan dat je van jezelf gewend bent.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Vandaag en komend weekend is zelfs de nuchtere Stier niet ongevoelig voor de emoties die sterker worden nu de maan drie dagen lang in Kreeft staat. Omdat de maan in Kreeft invloed zal hebben op jouw communicatiegedeelte, kan het best zijn dat jij je emotioneler zal uiten dan dat je gewend bent. Niet je sterkste kant, waardoor je kans loopt dat de boodschap verkeerd begrepen wordt…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Niet de makkelijkste maanfase staat je op te wachten, want nu de maan drie dagen lang in Kreeft verblijft gaat jouw natuurlijke zelfverzekerdheid meer naar de achtergrond en maakt daarbij plaats voor twijfels over je eigen kunnen. Zeker nu je meer beseft dat je best makkelijk doet alsof het je niet raakt, maar dat dit copingmechanisme meer schade aanricht dan dat het echt helpt..

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een fijne tijd staat je te wachten Kreeft, want drie dagen lang zal je opleven nu de maan in jouw sterrenbeeld staat. Hierdoor voel jij je emotioneel nog comfortabeler omdat je merkt dat dit voor iedereen emotionele dagen zijn. Een open tijd dus waarbij jij de vrijheid voelt om jezelf volledig te omarmen. Een lekker weekend staat je dus te wachten!

Waarom mediteren extra belangrijk is nu de wereld op z’n kop staat

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu de maan tot en met zondag in gevoelige Kreeft staat, wordt ook de altijd positieve Leeuw ineens geconfronteerd met zijn eigen onzekerheden. Niet makkelijk voor je, maar wel goed om dit te zien als een spirituele les die je moet leren. Een tijd dus om spoken uit het verleden te verbannen door deze zaken af te ronden. Niet erg productief of gezellig dus vandaag…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook Maagden hebben emoties, dat zal weer blijken nu de maan drie dagen lang in gevoelige Kreeft blijft. Een energie waar jij je ongemakkelijk bij voelt, waardoor je merkt dat je niet helemaal jezelf bent op de werkvloer. Tijd dus om het weekend eerder in te luiden dan 17 uur…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Vandaag is een erg fijne dag waarbij juist jouw liefhebbende en open minded instelling extra aandacht gaan krijgen op de werkvloer. Nu iedereen door de maan in Kreeft meer geconfronteerd word met emoties, ben jij als rots in de branding juist perfect om empathie en ondersteuning te bieden aan collega’s die het vandaag wel kunnen gebruiken.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Jij bent er de komende dagen met je hoofd niet bij omdat je merkt dat je gedachten vol zitten. Dit ligt niet aan jou, maar aan het feit dat de maan in Kreeft je hoofd vol stopt met emoties of zaken die je bezig houden. Niet de lekkerste dag dus om nog productief te gaan knallen, daarom mag je vandaag best toegeven aan je gevoelens en jezelf de rust gunnen door eerder naar huis te gaan.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nadat de maan jou de afgelopen dagen een sterkere behoefte aan liefde heeft gegeven, gaan we ook de komende drie dagen in dit thema een beetje verder. Minder behoefte om de liefde te delen, maar wel een sterkere behoefte aan een connectie omdat die je een gevoel van stabiliteit geeft waar je nu veel profijt van gaat hebben. Ook de stoere Boogschutter heeft een opvangnet nodig…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Een grappige tijd staat je te wachten nu de maan in Kreeft je tot en met zondag ineens meer in de liefdesstemming zal brengen omdat je een grotere behoefte hebt om jouw romantische kant te tonen. Een gek gevoel wellicht doordat je meestal meer op jezelf bent, maar de warme kant van Kreeft maakt zelfs van de nuchtere Steenbok een verliefd schoolkind. Tijd dus om de liefdesbriefjes achter te laten!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Niet de meest optimale tijd om vandaag nog veel gedaan te krijgen nu de maan in Kreeft je bewust maakt dat het tijd is om op de rem te trappen. Ook voor een emotioneel gesloten sterrenbeeld als Waterman brengt deze maanfase de komende dagen meer bewustzijn voor onze innerlijke wereld en onzekerheden die we voelen, waardoor je merkt dat je vandaag al niet zo productief bent als dat je zou willen. Direct tijd voor les een; lief zijn voor jezelf!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu er dankzij de maan in Kreeft meer aandacht is voor een open en eerlijke instelling als het gaat om wat wij voelen, merk jij als Vissen dat jouw zelfvertrouwen extra versterkt worden omdat het nog meer voelt alsof jij volledig jezelf mag zijn. Een fijne dag dus waarbij je in jouw werk extra kan uitblinken als jij gebruik van maken van de creatieve boost die je van deze maanfase krijgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️