Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 9 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 9 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 9 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Volle maan in Ram
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

De volle maan in jouw sterrenbeeld zal een behoorlijke eye opener zijn, absoluut niet makkelijk want de volle maan werkt als een confronterende spiegel die je wordt voorgehouden. Tijd dus om de sh*t naar boven te halen en te reflecteren over de lastige onderwerpen die je liever vermijdt zodat je jezelf nog verder kan ontwikkelen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De dag van de volle maan is een moment van reflectie over hoe ontzettend druk je bent geweest. Tijd dus om na te denken hoe je het anders kan gaan aanpakken, want we weten beiden dat je dit tempo niet langer vol kan houden. Balans, minder drukte en los laten zijn hierbij de magische woorden.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De volle maan van vanavond laat je reflecteren over de betekenis van mensen in je leven en jouw rol in deze relaties. Alhoewel je een echte flierefluiter bent en snel contact maakt met anderen, vergeet je soms de mensen om je heen. Een moment om na te denken hoe jij een nog betere vriend/partner/collega kan zijn.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Volle maan in Ram staan bekend om zijn vurige energie, die jij wel kan gebruiken om knopen door te hakken rondom je carrière. Je laat je nu tegenhouden door je eigen angsten en onzekerheden en gelukkig is het deze volle maan die je bewust maakt van het feit dat je een stuk stoerder moet worden om te krijgen wat je wilt. Tijd om een tijger te worden en geen bang poesje…

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Alhoewel de volle maan normaal voor reflectie staat, is het juist de volle maan in Ram die jouw passie brengt om na te denken hoe je nog meer avonturen kan aan gaan en wat je hebt geleerd van de avonturen die je ondanks de corona crisis wel bent aangegaan. Waardevolle lessen die je laten inzien dat we van elke situatie wat kunnen leren.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Loslaten is het codewoord van de volle maan in Ram voor jou. Waar je gedreven wordt door stabiliteit, is het juist Ram die je laat zien dat je ballen moet tonen om verandering teweeg te brengen. Je bent klaar voor een nieuw hoofdstuk, maar daarvoor moet je wel eerst de oude, mislukte pagina’s gaan weggooien…

Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Reflecteren over relaties is nooit makkelijk, maar zeker voor jou als Weegschaal kan het deze volle maan extra zwaar aan voelen. Het is tijd om na te denken over of jouw behoeftes in relaties wel worden voldaan en wat er voor nodig is om te zorgen dat deze relaties wel weer in balans komen. Je kan jezelf niet blijven geven, want ook jij verdient een hoop liefde.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Je hebt hard gewerkt de laatste tijd en die laatste loodjes wegen het zwaarst. De volle maan laat je daarom inzien hoe belangrijk het is om de balans te houden en goed je eigen grenzen te blijven bewaken. Tijdige pauzes, gezond eten en goed slapen zijn zeker aandachtspunten voor jou, Schorpioen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De volle maan in Ram laat je daarom nadenken over hoe jij je zelf uit en of dit op een gezonde manier is. Je hebt een scherpe tong die graag zijn mening geeft, maar is je emmertje dan al niet overgelopen? Geef jij te veel van jezelf aan anderen waardoor jij je eigen grens uit het oog verliest. Tijd dus om na te denken hoe je beter voor jezelf kan gaan zorgen.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Als harde werker verlies jij je makkelijk in je verantwoordelijkheden, maar de volle maan in Ram laat je reflecteren of je niet uit het oog verliest wat echt belangrijk is. Jouw familie, je thuis en de relaties die een veilige basis vormen verdienen ook de aandacht en liefde die ze verdienen. Ben jij er wel genoeg voor anderen geweest, zoals zij er ook voor jou zijn geweest?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Communicatie is belangrijk en nu de maan op haar hoogtepunt staat tijdens de volle maanfase, wordt jij je bewuster van jouw manier van communiceren en hoe dit door anderen wordt ontvangen. Je bent creatieve genius, maar komt je boodschap wel altijd duidelijk over?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

It’s all about the money! De volle maan in Ram draait om passie, maar ook voor passies waar je hard voor werkt verdien je een oprechte beloning. Bedenk daarom of je wel beloond wordt voor al het harde werk dat je verricht en wat je ervoor nodig hebt om dat wel te krijgen. Je mag gezien worden, net als erkend worden voor datgene dat je hebt bereikt. Laat een ander dus zeker niet met de eer strijken, Vissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️