Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 5 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 5 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 5 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Ram
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Ook vandaag zorgt de maan in jouw sterrenbeeld er nog voor dat je in een actieve fase zit, niet alleen omdat je meer energie ervaart en meer in contact staat met jezelf, maar ook omdat je zelfvertrouwen jou het gevoel geeft dat de wereld aan je voeten ligt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Nu je in een meer terug getrokken fase zit, ervaar je ook een stukje helderheid omdat je meer gaat nadenken over waarom je dit soort momenten van rust past neemt als het teveel wordt. Gelukkig is het zaterdag, dus je hoeft helemaal niets. Een goede oefening om vaker bewust te worden van je emoties zodat je beter voor jezelf kan zorgen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook vandaag vertoef jij nog in de gezellige vibes die versterkt worden door de maan in Ram. Dit zorgt ervoor dat je een grotere behoefte hebt aan het leren kennen van nieuwe mensen. Zeker nu jouw zelfverzekerdheid meer een boost heeft gekregen zal je merken dat het je nog makkelijker afgaat om contact met anderen te leggen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu de maan in Ram je ook vandaag nog helpt om meer risico’s te nemen en te laten zien dat er buiten je comfortzone nog veel te halen valt, merk je ook dat je meer ideeën hebt over hoe jij jouw carrière meer vorm kan geven. Ondanks dat het zaterdag is, mag je best vandaag tijd besteden aan hoe die nieuwe weg eruit ziet.

Ademhalingsexpert vertelt: ‘Als je ervaart hoeveel kracht er in jouw ademhaling zit, dan heb je goud in handen’

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu de maan je prikkelt om meer te gaan kijken naar vernieuwing, merk je dat je niet alleen meer energie hebt, maar ook meer ideeën. De vurige energie maakt je namelijk niet alleen passievoller, maar ook creatiever waardoor jij in een lekkere flow zit. Perfect dus om de gezelligheid van anderen op te zoeken zodat jij jouw mentale energie met anderen kan delen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook vandaag kan je nog een stukje impulsiever zijn doordat de maan in Ram je een nieuwe visie op de wereld geeft. Waarom altijd de veilige route kiezen? Let ook extra op je uitgaven, grote kans dat het geld sneller je portemonnee uitvliegt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Alhoewel de vurige spice die de maan in Ram aan jouw kijk op de liefde geeft, kan het er ook voor zorgen dat jij een stuk feller bent in je communicatie. Een vreemd gevoel want normaal gesproken heb je voldoende tact om de confrontatie niet op te zoeken, maar vandaag kan het zeker anders lopen dan dat je gepland had.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ondanks dat de maan in Ram voor meer motivatie zorgt, zorgt het ook voor meer onrust in je hoofd omdat je het gevoel kan krijgen dat je to-do lijst te groot wordt en er te weinig uren in de dag zitten. Laat je niet gek maken Schorpioen en zorg juist vandaag voor de welverdiende rustmomentjes tussendoor.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu jouw vuur en energie nog meer zijn aangewakkerd door de maan in Ram is vandaag een goede dag om creatieve dingen te gaan ondernemen. Tijd maken voor je hobby dus, of op zoek gaan naar nieuwe uitjes waar je in beweging gezet wordt. Een hele dag op de bank liggen kan frustratie om hoog gaan brengen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De maan in Ram zorgt ervoor dat je behoefte hebt aan verandering op het gebied van familie en je thuissituatie, dus het kan best zijn dat je de neiging voelt om vandaag nog naar de woonwinkel te gaan om je interieur om te gooien. Inspiratie op doen kan nooit kwaad.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Ook vandaag kan je merken dat je door de maan in Ram een stuk intenser reageert op anderen, is het niet verbaal dan is het wel in je non-verbale communicatie. Luisteren vind je vandaag ook lastiger, daarom is dit een goede dag om meer tijd met jezelf door te brengen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu vandaag de maan nog in Ram staat, is dit geen goede dag om geld uit te gaan geven. Grote kans dat je geneigd bent jezelf of anderen meer te verwennen waardoor je portemonnee sneller leeg raakt dan dat je gewend bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️