Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 29 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 29 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 29 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Schorpioen
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Waar de Schorpioenenmaan de afgelopen dagen deels je emoties heeft versterkt, heeft het je ook een stuk passievoller gemaakt. Als het lekker gaat in de liefde zal dit zeker zijn vruchten werpen in bed nu Venus in Weegschaal jouw liefde laat opbloeien.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De laatste dag waarbij je de neiging hebt om dingen persoonlijker op te nemen, nu je emoties op scherp staan dankzij de maan. Een slechte dag dus voor een jaargesprek, of om eventuele voortgang te bespreken.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Nu de liefde extra aandacht krijgt dankzij de overgang van Venus naar Weegschaal, is het een goed moment om minder hooi op je vork te nemen en meer te focussen op de mensen om je heen. Liefde hangt in de lucht, net als een spannend avontuurtje

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De overgang van Venus naar Weegschaal zorgt ervoor dat je de komende dagen extra aandacht gaat besteden aan de relatie met je familie, of met je geliefde waarbij jouw romantische kant meer naar boven komt. Geef het nog een goede kickstart nu de maan in Schorpioen je meer creatieve ideeën zal geven om de liefde tot uiting te brengen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een dag waarbij zowel de maan als de overgang van Venus naar een nieuw sterrenbeeld ervoor zorgen dat je diepgaandere gesprekken aan zult gaan met mensen. Leg hierbij de focus niet teveel op jezelf, Leeuw, maar creëer verbinding door een luisterend oor te wezen.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 september t/m 2 oktober 2022

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De prikkelbaarheid die je de afgelopen dagen hebt gevoeld, zal zich vandaag meer naar binnen keren waarbij je best naar over jezelf kan gaan denken. Het opschrijven van gedachten kan helpen om meer afstand te nemen van de nare gedachten die je over jezelf hebt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ook vandaag ben je nog in een gullere bui die wordt versterkt nu naast de maan ook Venus in Weegschaal ervoor zal zorgen dat je jezelf de komende weken extra wilt verwennen. Stap vooral eens de beauty-zaak binnen of laat je haar eens doen zodat je een extra zelfvertrouwen boost krijgt.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Zowel Mars al Venus staan de komende weken nog in de mood waarbij je behoefte ervaart jezelf meer terug te trekken uit de relatie. Mars in Tweelingen maakt je al een stuk bewuster van de dingen die niet lekker zitten en Venus in Weegschaal zorgt ervoor dat je behoefte ervaart deze problemen de komende weken privé op te lossen, of afstand te nemen.

Maak geen overhaaste beslissingen en durf de ruimte te nemen om uit te zoeken waar de kern van het probleem nou daadwerkelijk ligt.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Ondanks dat nu Venus de komende weken in Weegschaal ervoor zorgt dat je meer behoefte hebt aan sociale contacten, zal het vandaag nog niet zo’n feest zijn doordat je jezelf graag terug trekt in je eigen bubbel dankzij de maan die je eraan herinnert dat je rust nodig hebt. Gebruik deze laatste dag vooral nog om op te laden en jezelf te verliezen in romcoms op Netflix.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu zowel zon als Venus in Weegschaal staan, ben jij de komende weken een stuk meer bezig met je carrière. Het harde werken van de afgelopen tijd lijkt je langzaam te gaan belonen nu je meer in het oog springt bij anderen.

Daarnaast zit je ook in een lekkere workflow en sta je meer open voor samenwerkingen met anderen, waardoor je sociale skills je nieuwe mogelijkheden gaat brengen. Lekker bezig Steenbok!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Mocht je single zijn, dan zijn komende weken wanneer Venus in Weegschaal staat, niet de beste momenten om te gaan speeddaten. Je hebt een sterkere behoefte aan gesprekken waarbij je zo eindeloos kletst dat je de tijd uit het oog verliest.

Daarom een goed idee om vooral te investeren in goede gesprekken met vrienden, of nieuwe mensen leert kennen die je een andere kijk op de wereld zullen geven.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vandaag is een goede dag voor intimiteit, of dit nou met jezelf is of met een lover. De maan zorgt alleen vandaag nog voor een extra sterke connectie met jouw spirituele kant waardoor je de passie dieper ervaart en nu Venus de komende weken in Weegschaal verblijft, heb je een sterkere behoefte om de passie in je lichaam te voelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️