Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 26 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 26 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 26 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Schorpioen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Na de nieuwe maan zit je nog vol energie en dat zorgt er ook voor dat je mentaal scherper bent doordat de maan in Schorpioen ervoor zorgt dat je ook meer een speurneus wordt waardoor je best vandaag achter dingen kan komen die je liever misschien niet had willen weten…

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een laatste dag met de maan in Schorpioen zorgt ervoor dat je ook vandaag nog extra veel liefde voelt en ervaart voor de mensen om je heen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je meer open staat voor anderen, maar ook dat je daardoor met een ander oog kijkt naar de mensen om je heen. Hebben ze wel het beste met je voor?

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Niet helemaal jouw favoriete dag van het jaar, want door alle Schorpioenenenergie wordt jij aardig geconfronteerd met emotionele zaken waar je liever niet aan denkt. Weet dat je niet altijd alles maar kan weglachen, de maan in Schorpioen zorgt er wel voor dat het tijd is om zaken onder ogen te komen.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Dat de maan in Schorpioen draait om transformatie, is ook vandaag nog het thema van de dag. Na de  nieuwe maan ben jij je nog bewuster van hoe veilig je normaal gesproken leeft, waardoor je vandaag meer zin hebt om een risico te nemen of een nieuw avontuur aan te gaan.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu je dankzij alle Schorpioenenenergie meer bezig bent met je relatie met je familie en gezin, zorgt de maan vandaag tijdens haar laatste dag in Schorpioen ervoor dat je ook vandaag nog geconfronteerd kan gaan worden met emoties rondom je familie die plots naar boven komen. Je hebt ze helaas niet te kiezen, maar dat betekent niet dat er misbruik van je gemaakt mag worden.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Waar de maan in Schorpioen je bewuster maakt van je communicatie, kan het er ook voor zorgen dat je feller wordt in jezelf uiten. Schorpioen vertelt namelijk graag de waarheid en zal daar geen doekjes om heen winden, waardoor je ook een stuk duidelijker communiceert als het om je emoties gaat.  Laat je alleen niet teveel meevoeren, dat kan meer kwaad dan goed doen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu je meer herinnerd wordt aan je behoefte aan stabiliteit, kan deze maanfase er ook voor zorgen dat je jaloerser wordt op de bezittingen van anderen. Het gras lijkt altijd groener aan de overkant, Weegschaal…

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Na de nieuwe maan zit jij nog vol energie, mede omdat de maan nog een laatste dag in jouw sterrenbeeld staat. Waar het deels je zelfvertrouwen versterkt, zorgt dit er ook voor dat je sneller geneigd bent om grotere risico’s te nemen. Een goede dag om beslissingen maken vooral uit te stellen, of om een hulplijn in te schakelen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Waar de een meer energie krijgt van de maan in Schorpioen, wordt jij ineens ook een stuk emotioneler omdat je met zaken geconfronteerd wordt die je liever wegstopt. Een goede laatste dag om nog even lief te zijn voor jezelf, want na morgen zal jij je weer gesterkt gaan voelen als de maan in jouw eigen sterrenbeeld staat.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ondanks dat het meer om vriendschappen, samenwerkingen en relaties draait met alle Schorpioenenenergie die in de lucht hangt, zorgt het er ook voor dat je ineens bewuster wordt van andermans intenties. Dat die niet altijd zuiver zullen zijn, kan best gaan blijken…

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Ook vandaag vaar jij nog lekker met de ambitie koers mee die de maan in Schorpioen met zich meebrengt. Erg fijn, want hierdoor krijg je meer inzichten in wat je onderbewust motiveert en stimuleert. Fijn voor als je even vast zit in je dagelijkse ritme, want je bent vandaag ook een stukje vindingrijker.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Emotioneel ben je meer in gedachten, waardoor je misschien niet zo helder nadenkt als dat je zou willen. Ook vandaag is geen uitzondering, want de maan in Schorpioen heeft je best vermoeid gemaakt. Een laatste dag om nog even bewust te worden van de emoties die diep van binnen zitten en je te focussen op de spirituele kant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️