Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 24 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 24 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 24 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Weegschaal
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Hallo liefde! Nu je meer rust in je hoofd hebt, dankzij de maan die nog een laatste dag in Weegschaal staat, heb je ook meer focus voor de liefde om je heen. Tijd om je innerlijke romanticus naar boven te halen, een klein gebaar kan al veel betekenen voor de ander.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Alhoewel je meestal niet de meest uitbundigste bent in de relatie, zorgt de maan in Weegschaal er wel voor dat jij je partner meer in het zonnetje wilt zetten met kleine attenties. Liefde gaat door de maag, Stier.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Een laatste dag waarbij jij je lekker sociaal en spontaan voelt. Niet alleen voel jij je hierbij meer verlicht, maar zorgt het er ook voor dat de ideeën die je hebt beter tot uiting komen. En dat is altijd fijn om de maandag mee te beginnen.

Waarom astrologie geen grote onzin is

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een laatste dag waarbij je alle redenen hebt om het rustig aan te doen, want dankzij de maan in Weegschaal zit jij in een rustige energie waarbij jij je niet te druk wilt gaan maken. En waarom zou je? Een rustige maandag zorgt ervoor dat je genoeg energie overhoudt voor de rest van de week.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De manier waarop je praat zijn dankzij de maan in Weegschaal een stukje diplomatieker omdat je meer nadenkt over de woorden die uit je mond komt. Niet alleen zorgt dit voor minder miscommunicatie, maar ben je ook beter in het oplossen van problemen. Een goede dag dus om te werken aan de lastige projecten die zijn blijven liggen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Doordat je dankzij de maan in Weegschaal meer behoefte hebt aan stabiliteit, waardeer je ook meer wat je zelf al hebt. Dit zorgt voor een relaxte stemming vandaag waarbij je ook liever en zachter naar jezelf zal kijken.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ook vandaag staat de maan nog in jouw sterrenbeeld waardoor jouw talenten nog meer naar de voorgrond zullen treden. Dit zorgt voor een positieve energie waarbij je niet alleen goed voor jezelf zorgt vandaag, maar ook goed voor de anderen in je omgeving.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Een laatste dag waarbij je het leven een stukje minder serieus neemt omdat de maan in Weegschaal je laat reflecteren over dat het belangrijk is om zowel de goede kanten als slechte kanten van vervelende problemen in te zien. Het draait om balans en ondanks dat je meer in gedachten verzeilt bent, zit je gelukkig niet in een negatieve denkfase.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu de maan in Weegschaal staat, ben je een stuk minder bot. Waar je normaal gesproken een duidelijke mening hebt waar je niet makkelijk van afwijkt, zorgt de zachtheid van maan in Weegschaal juist dat jij je ook open stelt voor andere meningen waardoor je relaties vandaag ook een stukje soepeler gaan.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ondanks dat je van nature best rationeel bent ingesteld, laat de maan in Weegschaal je vandaag nog voor een laatste keer ook nadenken over de niet-rationele zaken van je carrière en de ambitie die je hebt. Hierdoor ben jij je bewuster van wat je wel en wat je absoluut niet motiveert, waardoor je heldere keuzes kan gaan maken als dat nodig is.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Rusteloosheid ligt ook vandaag nog op de loer, je bent meer all-over the place waardoor focussen op de maandag er niet echt op zit. Maak daarom vooral gebruik van de talenten die je wel hebt, zoals het brainstormen en visualiseren van de ideeën die je hebt.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een goede dag vandaag om nog bewuster je grenzen aan te geven en in te gaan zien wanneer grenzen door anderen overschreden worden. Je bent van nature zacht waardoor anderen de neiging kunnen hebben over je heen te lopen, maar de maan in Weegschaal laat zien dat jij ook daar nog altijd een keuze in hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️