Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 2 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 2 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 2 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Steenbok
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Einde retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Vandaag zijn er veel veranderingen gaande. Waarbij de maan in Steenbok je bewuster maakt dat het niet alleen lang leve de lol is en het belangrijk is je verantwoordelijkheid te nemen, zorgt het einde van Mercurius retrograde ervoor dat je langzaam weer wat beter voor jezelf zal gaan zorgen. Een goed moment dus om te werken aan je organisatie skills zodat jij je dag beter kan gaan indelen.

De niet-zweverige daghoroscoop van 28 september 2022

Stier (20 april t/m 20 mei)

Je bent nooit uitgeleerd en de maan die vandaag naar Steenbok verhuist zorgt ervoor dat je op deze luie zondag graag wat nieuws wilt leren. Geen tijd? Podcasts luisteren kan overal…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Niet jouw favoriete energie, met de maan in Steenbok voelt het leven een stuk serieuzer waardoor je sneller geneigd bent na te gaan denken over het leven. Een energie die ervoor kan zorgen dat je niet je onbezonnen zelf bent, kruip dus nog maar weer terug onder de dekens.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Steenbok is een harde werker en nu deze maan in jouw gebied van romantiek staat, zal jij een extra beentje voortzetten. Je hebt meer behoefte aan romantiek en weet je creatieve skills te gebruiken om anderen te verrassen. Ben je single, dan is het dit ook een goed moment om juist romantisch voor jezelf te zijn door jezelf te verwennen met cadeaus. Waarom niet?

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Tijd om beter voor jezelf te zorgen, want de serieuze kant van de Steenbokkenmaan laat zien dat jij je gezondheid soms uit het oog verliest. Niet alleen de zakken chips, maar ook over je planningskills die ervoor zorgen dat je best chaotisch bent. Pak die agenda er maar bij…

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 september t/m 2 oktober 2022

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Nu Mercurius eindelijk stopt met zijn retrograde, zal je de komende dagen merken dat jij je weer beter kan concentreren en helderder kan nadenken. Een fijn vooruitzicht voor de week die ligt te wachten en alle deadlines waar jij je om stresst.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu de maan in Steenbok staat, voel je een sterkere drang om thuis tijd door te besteden of in het gezelschap van familie te zijn. De serieuze focus die Steenbok met zich meebrengt zorgt er wel voor dat jij je steentje wilt bijdragen, dus neem vooral een taart mee als je op visite gaat om alvast de gezelligheid te starten.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Communicatie zal je de komende dagen een stukje makkelijker afgaan, want niet alleen helpt de maan in Steenbok om je emoties beter te verwoorden maar zorgt ook het einde van de retrograde ervoor dat er minder miscommunicaties zullen zijn. Een fijn vooruitzicht.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Niet jouw favoriete moment, maar de serieuze kant die de maan in Steenbok met zich meebrengt zorgt ervoor dat je eens goed naar je spaarrekening gaat kijken. Kan je komend jaar nog steeds op vakantie of moet je uitgavepatroon toch eens onder de loep genomen worden?

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De maan staat in jouw sterrenbeeld waardoor je sterker in gevoel staat met je emoties. Een beetje onwennig, maar hierdoor durf je vandaag wel meer keuzes te maken en wat vaker buiten je comfort-zone te komen. Loop jezelf alleen niet voorbij, want je kan ook geneigd zijn meer risico’s te nemen dan waar jij je eigenlijk comfortabel bij voelt.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu het einde van de Mercurius retrograde eindelijk in zicht is, zal je de komende tijd merken dat je meer connectie ervaart met anderen. Niet dat je eerst werd buitengesloten, maar echt lekker op je gemak voelde je niet omdat je niet helemaal wist waar je aan toe was. Uiteindelijk komt de waarheid altijd op tafel.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Hoe gek het ook klinkt, als de maan in Steenbok staat wil je graag met anderen afspreken. Je wilt meer moeite doen voor je relaties, waardoor jij je meer zal uitsloven om de ander in een fijn daglicht te zetten. Je bent een fijne vriend, Vissen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️