Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 2 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 2 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 2 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Vissen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een dosis spirituele energie zal je vandaag en morgen ervaren nu de maan in Vissen ervoor zorgt dat je eindelijk meer rust gaat pakken die je echt nodig hebt. Als echte firecracker knal jij normaal gesproken keihard door, maar door deze maanfase heb zelfs jij meer behoefte aan rust. En die mag je gerust nemen door meer afstand te nemen van mensen en je lat wat lager te leggen.

Deze specerijen passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Stier (20 april t/m 20 mei)

Naast dat de maan in Vissen ook bij een koppige, nuchtere Stier de emoties meer los maakt, zorgt dit zachte sterrenbeeld er ook voor dat je een stukje warmer wordt. Het feit dat je beseft dat emoties er mogen zijn, zorgt er ook voor dat je met een andere blik naar de mensen om je heen kijkt. Niet alleen jij hebt struggles, maar anderen ook waardoor je meer begrip zal hebben.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Misschien niet de meest fijne maanfase voor jou, want de maan in Vissen zorgt er de komende twee dagen voor dat je het rustiger aan gaat doen waardoor jouw nieuwsgierigheid ook geremd wordt. Hierdoor kom jij niet helemaal tot bloei en dat je best gaan merken op werk. Normaal fladder je door alle taken heen, maar nu vereist het behoorlijk wat energie om zaken af te ronden.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Emoties spelen vandaag en morgen een nog sterkere rol nu de maan in Vissen deze zal gaan versterken. Deze wordt toegevoegd aan het lijstje met andere emotionele punten omdat naast de maan, ook nog andere sterrenbeelden in Schorpioen staan, ook een waterteken die emoties versterkt.

Hierdoor wordt je nog meer uitgedaagd om van je emoties los te koppelen, want ondanks dat jij je ze sterk voelt, betekent niet dat je er ook naar moet handelen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Normaal gesproken ben je aardig nuchter, maar nu de maan vandaag en morgen in Vissen staat, merk je dat jouw spirituele kant meer naar voren komt. Dit komt doordat Vissen je bewuster maakt van niet alleen je emoties, maar ook je intuïtie door bijvoorbeeld intenser te dromen of doordat speciale tekens, zoals numerologie, op je pad komen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De maan in Vissen zal je hart verwarmen door je meer behoefte aan liefde te geven. Waar je normaal gesproken vrij zelfstandig bent, heeft ook een Maagd behoefte aan aandacht en die wordt vandaag en morgen versterkt door de maanfase.

Dit maakt je een stukje sentimenteler dan dat je van jezelf gewend bent, een mooi moment dus om je gevoelens te omarmen en jezelf af te vragen waarom deze gevoelens nu zo sterk naar boven komen. Vast om een boodschap aan je door te geven…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu de maan vandaag en morgen in de het meer emotionele sterrenbeeld Vissen staat, merk je dat jouw hoofd sneller vol zit. Waar je normaal gesproken vrij goed overzicht kon behouden, word je nu overspoeld door gedachten waardoor je het spoor wat vaker bijster bent. Een goed moment om je productiviteit de komende twee dagen los te laten, want het heeft geen zin om de lat hoog te gaan leggen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Met de maan die zowel vandaag als morgen in Vissen ben, ben jij sterker in contact met jouw creatieve kant. Deels fijn omdat dit ervoor zorgt dat jij jezelf best eens kan verrassen met de ideeën die in je op komen, maar hierdoor merk je wel dat jouw innerlijke radartje maar aan het werk blijft. Mentale overload ligt dus op de loer…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Ondanks jouw stoere en vurige Boogschutterhart, heb ook jij warme gevoelens voor anderen die tijdens de maan in Vissen vandaag en morgen sterker naar voren komen. Normaal gesproken ben je meer op jezelf maar de warme energie van Vissen zorgt ervoor dat je behoefte hebt om tijd door te brengen met familie, vrienden of ander gezelschap dat je een fijn gevoel geeft. Vooral lekker gebruik van maken, want dat zal zeker door anderen gewaardeerd worden.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Normaal gesproken ben je vrij rationeel, maar gezien het feit dat de maan de komende twee dagen in Vissen staat, zal jij jezelf meer gaan uiten over de zaken die van binnen spelen. Een tikkeltje uit je comfortzone, maar een goede oefening die je helpt om wat vaker je hart te kunnen luchten en jezelf te realiseren dat je de wereld niet alleen op je schouders hoeft te dragen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Vandaag en morgen zal jij je meer off gaan voelen nu de maan in Vissen je emoties sterker naar voren brengt, iets wat je graag wegstopt om er niet aan te hoeven denken. Doordat de maan in Vissen ze toch wel opbrengt, voelt het behoorlijk confronterend en kan je een onveilig of onwennig gevoel hebben.

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale welzijn

Heftig, maar vooral een goede les om ook deze golf aan emoties te verwelkomen, in plaats van tegen te vechten.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Net als de andere sterrenbeelden ervaar ook jij je emoties sterker nu de maan in jouw eigen sterrenbeeld staat. Deels brengt dat een boost omdat het een goed teken is dat jij in contact staat met je emoties en als een ware Vissen deze ook weet te omarmen, maar kan het ook zeker voelen alsof het best veel is. Een goed moment om dus contact met anderen te zoeken zodat je altijd je ei kwijt kan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️