Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 17 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 17 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Het is maandag en de maan staat in Kreeft, dat betekent helaas voor jou dat je minder productief zal zijn op werk omdat je hoofd al druk genoeg is met het verwerken van emoties of gedoe dat zich in je familiesferen heeft afgespeeld. Een goede dag dus om vooral niet teveel van jezelf te vragen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een laatste dag met de maan in Kreeft, waardoor dit nog een goede dag is om te werken aan hoe jij je emoties uit. Zeker nu zon, Venus en Mercurius ervoor zorgen dat je bewuster bent van je mentale gezondheid, is het zonde om niet van deze laatste kans gebruik te maken om je emoties bespreekbaar te maken.

See it in the stars: dit zijn onze favoriete astrologie-apps

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Aangezien jouw lievelingsplaneet Mercurius ervoor zorgt dat jij je beter kan uiten, merk je dat je creativiteit vandaag soepel verloopt, mits je jezelf niet te hard afstraft voor de emoties die al een paar dagen om hoog komen dankzij de maan in Kreeft. Als het lukt kunnen deze emoties juist ook een handige drijfveer zijn om eindelijk dingen gedaan te krijgen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een laatste dag met de maan in jouw sterrenbeeld zorgt ervoor dat jouw emoties ook vandaag nog fijn in balans zijn en dat wordt erg gewaardeerd door jouw thuisfront. Niet alleen omdat je relaxter bent, maar ook omdat je beter in staat bent jezelf te uiten door de aanwezigheid van communicatieplaneet Mercurius in Weegschaal die je helpt met het communiceren van je onzekerheden.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Aangezien de zon nog een aantal dagen in Weegschaal zal blijven staan, zit jij ook vandaag nog in de doenfase, waarbij je leven vooral bestaat uit veel communiceren met anderen. Het draait hierbij minder om je eigen ego en meer aan wat jij voor anderen kan betekenen waardoor je merkt dat samenwerkingen je soepeler afgaan.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Aangezien de passievolle planeet Mars er al een tijdje voor zorgt dat je meer nadenkt over de toekomst van je carrière, maakt de maan je er vandaag nog bewust van dat het vooruit kijken naar de toekomst ook betekent dat je van sommige dingen afscheid moet nemen. Vooruitgang is ook loslaten, hoe moeilijk die verandering ook kan zijn voor je.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Met drie planeten in jouw sterrenbeeld ben je in je element. Niet alleen ben je meer in contact met jezelf doordat de zon in jouw sterrenbeeld staat, maar durf jij je eigen grenzen ook beter aan te geven op het gebied van liefde.

Waarom astrologie hotter is dan ooit

Je hebt een duidelijk beeld van wat je nodig hebt en bent niet bang om dit door te communiceren in je relaties. Een mooie verandering die zorgt voor persoonlijke groei.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Drie grote planeten staan in Weegschaal, waardoor jij je bewuster wordt van het feit dat je nu een transformerende fase doormaakt. Voor de een heel eng, maar als Schorpioen ben je er eigenlijk wel aan gewend en weet je dat verandering nodig is. Loslaten van oude patronen is hierbij de belangrijkste boodschap.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Kijkend naar je partner of vriendschappen ben je nu meer aan het samenwerken, waar het soms best stroef kan verlopen door de koppigheid die je mee brengt, is het feit dat Venus en Mercurius er beide voor zorgen dat je nu als team communiceert waarbij je verbaasd kan zijn dat je in deze dagen je ego meer aan de kant kan zetten.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De laatste dagen met de zon in Weegschaal zorgen ervoor dat je nog een paar dagen kan genieten van de boost op het gebied van carrière die je al hebt doorgemaakt.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Niet dat het allemaal voor de wind gaat, maar wel dat je een duidelijk doel voor ogen hebt gekregen en een stukje praktischer bent ingesteld. Helemaal compleet nu Mercurius de zon is gaan vergezellen waardoor je helder kan communiceren wat je wilt.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een laatste dag met de maan in Kreeft zorgt ervoor dat je ook vandaag nog na gaat denken hoe je beter voor jezelf gaat zorgen. Dat draait niet alleen om detox smoothies, want zowel Zon als Venus laten je inzien dat het vooral draait om de keuzes die je in je dagelijks leven maakt.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook vandaag ben je weer lekker sociaal bezig dankzij de maan in Kreeft, want je hebt hierbij meer aandacht voor de mensen om je heen dan om je eigen emoties. Een goed moment dus om te beseffen dat je niet alle prikkels en verhalen die je vandaag hoort, mee naar huis moet nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️