Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 10 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 10 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  10 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Tweelingen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu zowel de maan als Mars in Tweelingen staan, merk je dat je in een hogere snelheid zit waarbij je sneller de neiging hebt om zaken af te ronden, vooral als ze je niet echt boeien. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen in het afronden van projecten gehaast kan zijn, maar ook als het om communicatie gaat is je lontje een stukje korter.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ook vandaag staat de maan nog in Tweelingen waardoor je gepusht wordt om sneller na te denken en minder te vertrouwen op jouw rationele kant. Tweelingen laat je zien dat er veel te ontdekken valt als jij je maar open stelt voor nieuwe ervaringen.

Ben je snel overprikkeld? Zo geef jij je grenzen aan (want ja, dat mag)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Alhoewel je je sinds gisteren al extra comfortabel voelt, zorgt de maan er ook voor dat jouw karaktereigenschappen versterkt worden. Naast dat je dus nog socialer bent geworden, ben je ook meer all over the place waardoor jij je minder kan focussen op werk. Niet erg, want ook al ben je minder productief op een project, je bent wel een stuk flexibeler waardoor jij makkelijker kan schakelen tussen meerdere taken. Handig voor als er veel gebeuren moet.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Dat de maan in Tweelingen een gevoelige periode van de maand is, heb je al wel ervaren. Door de grotere hoeveelheid prikkels die ons onderbewustzijn binnen dringen voelen we ons sneller overweldigd en als Kreeft voelt dat behoorlijk heftig aan. Een goede oefening dus om om te leren gaan met hoe je deze overload kan sturen, zonder dat je batterij direct al leeg loopt.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Het feit dat je door de maan in Tweelingen een sterkere behoefte hebt aan de gezelschap van anderen, komt deels voor uit de onzekere Leeuw die binnen in je zit. Je ervaart een sterkere behoefte om niet alleen erkend te worden, maar ook om een beetje warmte van anderen te krijgen. Tijd dus om die oude vriend even op te bellen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook vandaag helpt de maan in Maagd je om meer te stralen op werk, niet alleen in de vorm van zelfvertrouwen maar ook omdat je leert dat je best je minder serieuze kant mag omarmen. Het hoeft niet elke dag zo strak te zijn, ook op werk moet er ruimte zijn voor jouw persoonlijkheid en wat gelach.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Alhoewel de energie van de maan in Tweelingen het lastig maakt om te focussen, helpt het wel om je gedachtewereld te verbreden waardoor je merkt dat je sneller met oplossingen kan komen, of nieuwe visies ontdekt doordat je mentaal meer gestimuleerd wordt. Wel kan jij je hierdoor wat vermoeid voelen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Dat de maan in Tweelingen zorgt voor meer verbinding, dit geldt ook voor de slaapkamer. Nu je meer geprikkeld wordt en een grotere behoefte ervaart om jezelf open te stellen, merk je ook dat jij je beter kan uiten waardoor jouw passievolle en speelse kant wordt aangewakkerd. Perfect dus om vandaag meer tijd in bed door te brengen met een partner…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Love is on your mind nu de maan in Tweelingen ervoor zorgt dat je een sterkere behoefte ervaart om liefde te ervaren en liefde te geven. Niet alleen maakt dit je een stuk gezelliger en spraakzamer, maar helpt het ook om de scherpe randjes van jouw vurige karakter te halen. Wat er ook tussen jullie speelt, tijdens de maan in Tweelingen til je er een stuk minder zwaar aan.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu jij je sneller geprikkeld voelt door de maan in Tweelingen, is het ook zoeken naar een goede uitlaatklep. Deels is het goed om dit al voor te zijn door te zorgen dat je niet overprikkelt raakt, maar ook wat beweging kan je helpen om de onrust in je hoofd en lichaam te laten stromen. Kijk bijvoorbeeld eens naar fitnessfilmpjes op Youtube om je meer uit je comfortzone te halen. Wat je ook voor beweging kiest, afwisseling is hierbij belangrijk.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Door de fijne energie die jij ervaart van de maan in Tweelingen merk je ook dat je lekker in je vel zit, waardoor je zelfvertrouwen een extra kick krijgt. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen die ervan profiteren als ze jou zien stralen. Je voelt je extra op je gemak als je een risico moet nemen, dus het doorhakken van belangrijke beslissingen gaat je vandaag makkelijker af.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu jouw onzekerheid de neiging meer naar voren komt, is dit ook een mooi moment om meer te durven vertrouwen op jouw eigen kracht. De maan in Tweelingen laat je zien dat ondanks de neiging om mee te gaan in het onzekere stemmetje, je ook uitgedaagd kan worden om wat vaker schijt te krijgen aan de meningen van anderen. Waarom je leven door anderen laten bepalen?

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 8 november 2022

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️