Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 8 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 8 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  8 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Stier
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu je je bewuster bent geworden van je financiën, merk je ook ineens dat je een stukje onzekerder wordt als het om stabiliteit draait omdat je merkt dat je afgelopen tijd toch te roekeloos hebt geleefd. Het is zeker niet te laat om je financiën weer op orde te brengen en je mailbox door te nemen op belangrijke berichten die je misschien gemist hebt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ook vandaag is nog niet de beste dag om productief te zijn op werk, wel heb je een duidelijk doel van wat je wilt bereiken maar voelt het alsof je het eerst moet uitwerken. Een goede dag dus om alvast de route uit te gaan stippelen van wat je graag wilt.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook vandaag kan je je nog sneller gefrustreerd voelen, maar in plaats van dit als vervelend te ervaren is het juist de kracht om dit te zien als een uitdaging om om te leren gaan met rustigere periodes waarbij je weer op adem komt. Spiritueel valt hier nog veel van te leren, Tweelingen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Niet alleen vriendschappelijke relaties brengen je stabiliteit, maar ook die met je collega’s laten je zien dat je veel op hen kan bouwen. Niet alleen een goede dag om extra aandacht aan collega’s te besteden, maar ook om bijvoorbeeld te kijken of je nieuwe samenwerkingen kan aangaan omdat de nuchtere energie van de maan in Stier ervoor zorgt dat je graag werkt aan lange termijn projecten waar veel uit te halen valt.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu de maan in Stier je niet alleen bewuster maakt van je carrière, maakt het je ook een stuk ambitieuzer omdat het je laat inzien dat er nog veel te behalen valt als je even je schouders er onder zet. Een minder gezellige energie dus, maar wel een waar je best productief kan zijn als de motivatie stroomt.

5 self-care rituelen voor als je altijd druk bent (met je carrière)

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Niet alleen maakt de maan in Stier je vandaag nog lekker praktisch, maar zorgt het ook voor inspiratie nu jij je beter kan concentreren op de gedachten die in je hoofd zitten, dan de randzaken van het leven. Grote kans dat nadenken over nieuwe mogelijkheden je hierdoor makkelijker af gaan en je een stukje creatiever bent dan gedacht.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu je een sterkere connectie voelt met jouw sensuele kant, is dit ook een goede dag om te gaan winkelen voor outfits waar deze kant meer naar voren komt. Tijd dus om de vormeloze kleding te dumpen voor kleding die jou juist een boost in je zelfvertrouwen geven.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Een laatste dag om vandaag te genieten van de intieme sfeer die de maan in Stier met zich meebrengt. Niet alleen fijn om extra tijd door te brengen met een geliefde, maar ook met familieleden die je een warm en vertrouwd gevoel geven nu jij je makkelijker kan open stellen. Jouw muurtje is een beetje afgebroken waardoor de connectie met anderen versterkt zal worden.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Ook jij weet dat het belangrijk is om regelmatig je rust te pakken, maar als Boogschutter is dat iets wat je erg lastig vindt. Ook vandaag kan het nog voelen alsof je in strijd zit met je gedachten en de behoefte aan rust door even een moment te pakken om stil te staan. Ondanks de onrust, is dit voor jou een belangrijke les om te leren over jouw mentale gezondheid, want ook jouw batterij moet eens worden opgeladen…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Niet alleen voel jij je vandaag een stukje creatiever, maar ook een stukje sensueler door de praktische en relaxte energie van de maan in Stier die je laat beseffen dat het niet alleen maar draait om jezelf blijven verbeteren, maar ook dat je best trots mag zijn op wie je bent.

Deze rust zorgt ervoor dat jij je ook bewuster wordt van je lichaam waardoor de liefde zich best spontaan kan gaan uiten tussen de lakens…

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een laatste dag waarbij jij jouw emotioneel afstandelijke muurtje laat zakken doordat de maan in Stier je laat beseffen hoe belangrijk de stabiliteit is van de mensen die je om je heen hebt verzameld. Vier de mensen om je heen door bijvoorbeeld gezellig te gaan eten als bourgondiërs, of door wat lekkers voor hen te kopen. Liefde gaat door de maag, zeker als de maan in Stier staat.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook vandaag is het nog makkelijker om te praten over wat er in je om gaat nu de maan in Stier je helpt om je emoties te rationaliseren. Als er nog grote gesprekken zijn die gevoerd moeten worden, dan is het vandaag nog een goede dag om open kaart te spelen omdat je merkt dat je een stuk relaxter bent als het gaat om de emotionele lading die er aan vast kan zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️