Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 10 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Dutch Creativity Festival is hét festival voor het creatieve brein

Bij BEDROCK vinden we creativiteit iets heel moois. We tippen daarom met liefde het Dutch Creativity Festival; een innoverende plek voor creatieve geesten, een ontmoetingsplek met lokale en internationale professionals uit verschillende vakgebieden. Er zijn sprekers uit de wereld van de media, communicatie, vanuit merken, sociale ondernemingen en andere bedrijven.  Laat je inspireren op 18 en 19 november in The Social Hub in Amsterdam.

Het festival brengt de werelden van DigitalBusiness, Communication, CultureCraftFutureDesign en Society samen op vijf verschillende podia. 65 sprekers uit de creatieve wereld zorgen voor workshops, presentaties en inspirerende sessies. Met creatieve groei en maatschappelijke verbetering als drijfveren, leer je hoe ook jij hét verschil kunt maken.

Dutch Creativity Festival

The Social Club in Amsterdam wordt voor het Dutch Creativity Festival omgetoverd tot een creatieve broedplaats waar  professionals, talenten en bedrijven samenkomen om te leren, creëren en netwerken. Ben jij geïnteresseerd in kunst, film, gastronomie, reclame, mode en business? Dan is dit het festival waar je iets aan hebt!

Bekende namen uit de industrie

Dit is namelijk dé uitgelezen kans om deel te nemen aan interactieve sessies van bekende namen uit de creatieve industrie. Doe mee met een workshop van fotografen Anne Claire de Breij en Aisha Zeijpveld of de workshop ‘How to innovate through Empathy’ van Media.Monk. Of laat je inspireren tijdens de Explore session ‘How To Extract Oil From Advertising’ van innovatief kledingmerk Patagonia. De line-up is amazing en je krijgt kennis van innovators uit creatieve wereld. Met of zonder doel voor ogen, is dit een niet te missen festival voor als je creatieve grenzen op wilt zoeken.

Je koopt de tickets hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️