Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Rock today: blijf in jezelf geloven

Een krachtige manier om mindfulness op dagelijkse basis toe te passen, is door het zetten van intenties. Wat er gister is geweest, mag je loslaten. Alles wat er vandaag op je pad komt, zie je tegemoet met een positieve mindset. BEDROCK gelooft dat intentional living je helpt om bewust te leven en vandaag geven we je mee: forceer geen dingen.

De positieve intenties zijn gebaseerd op de kosmische energie van vandaag, en helpen je om focus te creëren.

Blijf in jezelf geloven

Geloof geeft hoop. Of je nu gelooft in een god, in de mensen om je heen of in jezelf. Zolang je gelooft, visualiseer je een mooie toekomst voor jezelf. Je hebt een intrinsieke drive waardoor je je best blijft doen. Hoe erg je ook in iets gelooft, soms wordt deze mindset opeens onder je voeten vandaan gemaaid.

Omgaan met obstakels

In het leven krijgt iedereen te maken met tegenslagen, obstakels die zonder enige aankondiging op jouw pad komen. Deze triggeren een negatief stemmetje in jouw hoofd waardoor het moeilijk blijft om in jezelf te geloven. Toch is het belangrijk om in jouw kracht te gaan staan en om vooruit te kijken. Je bent al zo ver gekomen, dat je deze obstakels ook wel verslaat.

Extra veel prikkels in december

Heb je het gevoel dat je extra gevoelig bent deze maand? Dat kan kloppen. Omdat de planeet Neptunus sinds het begin van december in Vissen staat, ervaar je dingen intens. Inlevingsvermogen, empathie en intuïtie worden daardoor uitvergroot. Dit samen met héél veel prikkels, zorgt voor ruis in jouw gedachten. Daarom nogmaals; blijf in jezelf geloven, ook al word je veel afgeleid.

Rock today: probeer te ontvangen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️