Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 11 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit mogen aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok) in 2023 verwachten

Ieder sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, zegt iets over de manier waarop jij in het leven staat. De drie aardetekens in de astrologie zijn Stier, Maagd en Steenbok. En dit is de energie voor aardetekens in 2023.

Aardetekens staan over het algemeen met beide benen op de grond. Ze willen graag weten waar ze aan toe zijn, houden van overzicht en hebben het liefst de controle. De drie aardetekens zijn nuchter ingesteld en niet erg zweverig. Aardetekens zijn in 2023 gezegend met engelengeduld.

Veranderingen op de lange termijn

Je hebt een sterke visie en dit helpt je om stap voor stap doelen te bereiken. Als aardeteken ben je een kei in plannen maken op de lange termijn. Geduld en doorzettingsvermogen zijn hierbij twee nuttige eigenschappen die jou zeker helpen om uiteindelijk precies te krijgen wat je voor ogen hebt.

Jezelf ontvouwen en openstellen voor de liefde

Als Aardeteken houd je niet van verandering, maar voor een nieuwe relatie sta je dit jaar meer open. Mensen in jouw inner circle kunnen rekenen op een integere, betrouwbare relatie en omdat je je altijd honderd procent geeft, blijft er soms weinig ruimte over voor nieuwe mensen.

Dit jaar voelt dat anders… je merkt het vanzelf als er iemand op jouw pad komt die je raakt op zielniveau. Dit kan verwarrend zijn, maar laat je niet afschrikken door het onbekende.

Sterkere roots in het leven

Stevig geworteld zijn is een kenmerk voor aardetekens en de kracht van jouw roots heeft een grotere impact dan je denkt. Wat waren de meest belangrijke en bepalende stappen die je in je leven hebt gezet om te komen waar je nu bent? Waardoor liet je je nog wel eens tegenhouden?

Heb jij in jezelf een sterke criticus die je voortdurend aanspoort om jezelf te bewijzen? Of is het de druk van familie, die niet zelden alle hoop op jou vestigen om voor hen idealen waar te maken die ze zelf niet hebben kunnen waarmaken? Dit jaar leer je om verwachtingen vanuit anderen los te laten en om meer te vertrouwen op jouw eigen pad. Hierdoor ervaar je minder stress en faalangst.

Korte metten maken met negatieve patronen

Soms maak je het jezelf zo moeilijk. Zeker op de werkvloer verlies je je in structuren, belangen en taken en voor je het weet ontstaat er een situatie waarin plezier ontbreekt.
Een situatie die stilzwijgend is geaccepteerd, maar waar je niet blij van wordt. Dit jaar durf je negatieve patronen op het werk te doorbreken.

Dit betekent dat je misschien een welverdiende stap maakt op carrièrevlak, of dat je taken die eigenlijk niet bij jou horen teruggeeft aan de persoon die ze wel moet doen. Hierdoor blijft er meer focus over voor datgene waar je daadwerkelijk goed in bent.

Jouw hartchakra opent zich

Het hartchakra fungeert als poortwachter voor emoties en levenstrauma’s. Wanneer je hartchackra gesloten is, leidt dit vaak tot energetische blokkades. Als het hartchakra zich opent, kunnen je grieven uit het verleden loslaten en je ziel openen voor empathie, mededogen en vergeving.

Dit maakt het makkelijker om contact te maken met mensen en om jezelf bewust te worden van je emoties. Hierdoor leer je om onvoorwaardelijke liefde te hebben voor de mensen in jouw leven, waardoor relaties verdiepen.

Wij hopen dat aardetekens een geweldig 2023 tegemoet gaan! Benieuwd wat het jaar voor watertekens brengt? Dat lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️