Rosa Bertram
Rosa Bertram Spiritualiteit 17 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

De 369-methode van Nikola Tesla helpt je om te manifesteren

Manifesteren: je kan het een zweverige term vinden, toch zweren velen erbij. En om eerlijk te zijn, als je zelf de positieve werking hebt meegemaakt, kan je het niet ontkennen: manifesteren kan je leren. Toch is manifesteren niet zo makkelijk als ‘ik wil een nieuwe auto’ en dat er de volgende dag eentje op je oprit staat. Hoe werkt het dan wel? De nieuwe 369-methode is razendpopulair en helpt je om te manifesteren.

De term manifesteren gaat vaak samen met een andere methode, die heet de wet van de aantrekkingskracht, ofwel de law of attraction. En eigenlijk is die methode een stuk minder zweverig dan je denkt.

Het universum bestaat wetenschappelijk gezien namelijk uit trillingen, die noemen we frequenties. En nu komt het: gelijke frequenties zoeken elkaar op. Zo zou dat ook zitten met menselijke energieën, gedachten, emoties en bijvoorbeeld woorden.

Met andere woorden: wat je uitdraagt, trek je aan. Tot zover een korte uitleg over de law of attraction, want er is ook een andere, meer wiskundige manier om dingen in je leven te manifesteren. Dat is de 369-methode. Hoe werkt ‘ie?

De 369-methode

De 369-methode is simpele methode om te leren manifesteren en gaat als volgt. Je schrijft op wat je precies wilt manifesteren in je leven. Je schrijft het 3 keer op in de ochtend, 6 keer overdag en wel 9 keer in de avond, vandaar de naam 369-methode.

De cijfers 369 komen trouwens niet zomaar uit de lucht vallen, volgens de bekende ingenieur en wetenschapper Nikola Tesla (en ja, de uitvinder waarnaar Elon Musk zijn auto’s vernoemde) zijn de cijfers krachtige getallen in de 20e eeuw.

Wakker je innerlijke vuur aan met deze Tibetaanse ademhalingsoefening

Tesla was geobsedeerd met berekeningen en resultaten, maar hield zich vooral bezig met de cijfers 3, 6 en 9. Waarom? Het is de universele wet en taal. Hoe dan ook of waar dan ook in het universum is 1 + 2 altijd 3. En dat komt in alles terug in ons universum.

De sleutel naar het universum

Er bestaat in de natuur zoals als The powers of 2 binary system, waarvan het eerste getal 1 is en het patroon verder gaat door het getal steeds de verdubbelen. Het is de manier hoe cellen worden verdubbeld, maar ook hoe embryo’s groeien. Gek genoeg komen in dat belangrijke rijtje de getallen 3, 6 en 9 nooit voor.

Volgens sommige wetenschappers zou dát de poort zijn naar vrije energie. Daarom wordt de methode van Tesla ook wel de sleutel naar het universum genoemd. Tesla geloofde er zo heilig in dat hij altijd eerste 3 rondjes om een gebouw liep voor hij naar binnenliep en zou alleen hotelkamers kiezen met nummers deelbaar door 3.

369-methode toepassen

De methode is niet te bewijzen, maar het proberen waard is ‘ie zéker. Dat doe je als volgt:

  • Bedenkt eerst wat je wilt manifesteren. Bedenk het zo specifiek mogelijk
  • Schrijf deze intentie 3 keer op zodra je wakker wordt (in de ochtend dus)
  • Doe dat in de middag nog eens 6 keer
  • In de avond schrijf je jouw intentie ofwel manifestatie nog eens 9 keer op

8 stappen om mooie dingen in je leven te manifesteren

That’s all. Of het nu gaat om de juiste mensen aantrekken of een nieuwe richting in je carrière: het zal heus niet de volgende dag ineens voor je neus staan, maar er zouden op de korte of lange termijn zomaar eens veranderingen kunnen plaatsvinden als je op deze manier met je manifestatie bezig bent.

Werkt de methode voor jou? Laat het ons vooral weten via Instagram, vinden we leuk!

Benieuwd naar de volledige uitleg? Deze video hieronder legt de 369-methode verder uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️