Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 9 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Kom zondag 12 november in actie voor Klimaat en Rechtvaardigheid tijdens de klimaatmars in Amsterdam

Toekijken hoe de wereld vernietigd wordt. Voor veel mensen is het niet om aan te zien, het raakt ze. Gevoelens van machteloosheid, onzekerheid en onmacht zijn in deze tijd niet onbekend. Tijdens de klimaatmars die zondag 12 november in Amsterdam plaatsvindt, laat jij van je horen.

Samen met tienduizenden mensen kun jij nu wél iets doen. Van je laten horen. Jezelf laten zien. Want als je staat voor rechtvaardigheid, een betere wereld en verandering in de politiek om Nederlandse klimaatdoelen te behalen.

Doel van de klimaatmars

Het is niet zo ingewikkeld om te zien dat de problemen zich wereldwijd en dus ook in Nederland opstapelen. Extreem weer, global warming, ongelijkheid en armoede nemen toe. Voedsel wordt steeds duurder, terwijl een hele groep van de Nederlandse bevolking steeds minder te besteden heeft. Woonruimte is schaars en we hebben dagelijks te maken met discriminatie. Als er niks gedaan wordt, levert dat een sober toekomstperspectief op.

Tot nu toe wordt er veel over gesproken, maar worden er geen concrete oplossingen gepresenteerd. Dat moet veranderen. Daarom is het juist nu, vlak voor de verkiezen, hét moment om van je te laten horen. Jouw aanwezigheid laat zien dat het tijd is voor actie!

Van de Dam naar het Museumplein

De klimaatmars begint om 13.00 uur op de Dam in Amsterdam en eindigt op het Museumplein waar inspirerende sprekers en artiesten een podium krijgen. Verwacht talks en optredens van bekende namen als demissionair minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten en Chef’ Special.

Kijk hier voor meer informatie of doe een donatie.

De serie Extrapolations draait volledig om de klimaatcrisis en barst van de sterren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️