Kim van der Blom
Kim van der Blom Horoscopen 27 apr 2023
Leestijd: 5 minuten

Wist je dat jouw rising sign jou kan vertellen hoe jij je zou moeten kleden?

Zoals je misschien al weet kan jouw geboortehoroscoop je veel over jezelf vertellen. Zo is jouw sterrenbeeld niet het belangrijkste teken in jouw horoscoop. Jouw rising sign, ook wel bekend als ascendant is namelijk nog veel belangrijker en kan veel over jou vertellen. Een rising sign geeft inzicht in hoe jij overkomt wanneer mensen jou voor het eerst zien, maar wist je ook dat het kan vertellen wat jouw stijl zou moeten zijn.

Dit vertelt jouw rising sign over jouw kledingstijl.

Wat is een rising sign?

Iedereen is wel bekend met zijn of haar sterrenbeeld, maar het rising sign blijft voor sommige een mysterie. Toch is het super interessant om dit van jezelf te weten, aangezien het ook veel over jezelf kan vertellen. Het wordt vaak gezien als jouw sociale persoonlijkheid, misschien werd jouw sterrenbeeld ooit verward met jouw rising sign. Wie ben jij voor anderen?

Om erachter te komen wat jouw rising sign is heb je jouw geboortedatum en -tijd nodig. Wanneer je deze gegevens hebt, kan je ontdekken hoe jij op anderen overkomt. Wil je meer weten over wat het betekent als je een bepaald sterrenbeeld als je rising sign hebt? Je leest er hier meer over. Wij vertellen je hoe jouw stijl eruit zou moeten zien op basis van jouw rising sign.

Ram

Als het aankomt op jouw kledingstijl ben jij iemand die veel durft. Jij zet liever de trend dan dat je de trends moet volgen. Jij houdt dan ook vooral van statement outfits en schrikt dan ook niet af van een gedurfd accessoire of kledingstuk. Het zal mensen dan ook niet verbazen als je een rode lippenstift of een felle haarkleur draagt. Het staat je nou eenmaal super goed.

Stier

De stier is een aarde teken en dit is ook terug te zien in de kleding. Jij straalt comfort en luxe uit. Door kleuren en stoffen te vinden die bij jou passen straal jij uit dat je voor jezelf zorgt. Je geeft misschien niet veel geld uit, maar dat zie je niet van jouw looks af.

Tweeling

Net als je eigen persoonlijkheid is ook jouw kledingstijl glanzend en kleurrijk. Kledingstukken met een glitter passen dan ook perfect bij jou. Het liefst ga jij in vintage winkels op zoek naar je nieuwste outfit. Hierdoor weet je zeker dat jij met een unieke outfit naar huis gaat.

Kreeft

Kreeft wordt geregeerd door de maan, geen wonder dat ze een goddelijke energie om zich heen hebben. Jij hoort eruit te zien alsof je net uit een film komt. Mensen kijken meteen op wanneer jij de ruimte binnenstapt. Kies daarom voor kleding waar je ogen door naar voren komen. Kijk naar pastelkleuren of glinsterende kleding.

Leeuw

De Leeuw staat er om bekend om een indrukwekkende entree te maken. Mode is als kunst voor jou. Kies voor kleuren als zwart of wit, of pak uit met goud of een luipaard printje. Wat jij draagt moet eruit springen, zorg dat het je laat shinen! Het mag dus opvallen.

Maagd

Maagd blijft een van de meest geordende sterrenbeelden en dit zie je ook terugkomen in jouw kledingkeuze. Kies je voor meer een business outfit met een goede pantalon en een blazer? Of connect je met jouw aarde teken en verwerk je dit in jouw kleding in de vorm van jurken en rokken? Sjiek, een tikkeltje sexy, maar bovenal stijlvol!

Weegschaal

De Weegschaal wordt net zoals de Stier geregeerd door Venus, hierdoor komen voor deze twee rising signs de kledingstijlen het beste overeen. Waar deze twee in verschillen is dat de Weegschaal meer tijd neemt voor de outfits. Denk bij jouw stijl aan pastel kleuren, babyblauw of lila.

Schorpioen

Schorpioen komt vaak over als intimiderend en mysterieus. Bij deze rising sign past zowel een grunge als vrouwelijke kledingstijl. Een kledingstuk dat niet kan ontbreken in jouw kledingkast zijn hoge zwarte laarzen, Jij kan een compleet zwarte outfit goed hebben en een v-nek staat jou ook heel goed.

Boogschutter

Voor mensen met Boogschutter als rising sign is het lastig om voor een bepaalde kledingstijl te kiezen. Je bent dan ook een persoon die niet graag de regels volgt. Jouw stijl wordt per dag dan ook bepaald door jouw humeur. Hoe voel jij je en wat spreekt je aan. Wees vooral niet verlegen om kleur te gebruiken en mix verschillende stijlen met elkaar.

Steenbok

Steenbok is de baas van de sterrenbeelden en de vibe van jouw kledingstijl is het beste te beschrijven als cool. Je komt altijd superprofessioneel over en het maakt voor jou niet uit in welke situatie je zit. Natuurlijke kleuren zijn de kleuren die het best bij jou passen. Koop een keer een trenchcoat, want dit staan mensen met dit rising sign erg goed.

Waterman

Waterman besteedt niet veel aandacht aan stijl. Jij houdt er van om twee totaal verschillende dingen te combineren en bent fan van een verkleedpartijtje. Door jouw vrije geest is het moeilijk om een bepaalde kleur te kiezen die het best bij jou past. In jouw kast hangt een mix van verschillende stijlen die je perfect weet te combineren!

Vissen

Mensen met Vissen als rising sign hebben een sterk en bijna buitenaardse aura. Wat bij jou het beste past qua kledingstijl is bohemian, vintage en veel denim. Kleuren die bij jou passen zijn blauw en paars. Vergeet vooral niet een statement schoen toe te voegen om jouw outfit compleet te maken.

Deze sterrenbeelden zijn het intelligentst, gerankt van meest tot minst

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️