Kim van der Blom
Kim van der Blom Horoscopen 1 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze sterrenbeelden zijn het intelligentst, gerankt van meest tot minst

Als we moeten ranken welk sterrenbeeld het intelligentst is, willen we het liefst allemaal op de eerste plek staan. Maak je geen zorgen, want we hebben het niet alleen over het hebben van een hoge denkkracht. Sommige sterrenbeelden zijn hier heel goed in, maar anderen zijn juist sterk in het lezen van een situatie.

Op welk gebied is de intelligentie jouw sterrenbeeld het sterkst?

Waterman

Het zal je misschien niet verbazen dat Waterman op de eerste plek staat. Naast de boekenkennis die ze hebben, staan ze bekend om hun talent om dingen te zien die door anderen over het hoofd gezien worden. Watermannen zijn enorm intelligent en geen detail ontglipt ze.

Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd staan bekend als perfectionisten, maar dat is niet het enige waar ze goed in zijn. Ze staan niet voor niks op de tweede plek.Ze bezitten namelijk ook een gevoel voor logica en en overzien snel dingen. Dit alles gecombineerd met hun oog voor detail maakt dat ze op de tweede plek staan.

Schorpioen

De Schorpioen staat bekend als een intens en gepassioneerd sterrenbeeld. Het zijn experts in het lezen van mensen en ze weten het liefst alles over iedereen. Ze willen graag alle mysteries ontrafelen, dit is dan ook het sterrenbeeld dat mensen bellen wanneer je iets over anderen te weten wilt komen. Een Schorpioen weet álles.

Tweeling

Tweelingen staan bekend als de social butterfly van de sterrenbeelden. Ze worden ook niet voor niks geregeerd door de planeet van communicatie. Ze hebben altijd de feiten op een rijtje en kunnen informatie makkelijk verwerken.

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok staat bekend als een gedisciplineerd teken. Dit sterrenbeeld is dan ook een goede aanwinst op de werkvloer. Steenbok is de persoon om bij aan te kloppen wanneer je iemand nodig hebt die je de waarheid vertelt.

Ram

Ram is een sterrenbeeld met een kort lontje. Ze voelen bepaalde situaties gelijk aan en kunnen gelijk mogelijkheden en oplossingen bedenken. Ze zijn dan ook zeker niet bang om risico’s te nemen.

Weegschaal

Het symbool van de Weegschaal verklapt het al, dit sterrenbeeld is helemaal in balans. Daarnaast hebben ze een objectieve kijk op de wereld. Ze maken geen impulsieve beslissingen, maar reageren op een doordachte manier op uitdagingen die ze in het dagelijkse leven tegenkomen.

Stier

Intelligentie heeft verschillende vormen, voor de Stier focussen we op hun emotionele kennis. Hier staan zij namelijk om bekend. Ze zijn goed in het lezen en begrijpen van hun eigen emoties. Daarnaast zien ze vaak dingen die anderen niet van hunzelf laten zien.

Boogschutter

Dit sterrenbeeld heeft een vrije geest. Boogschutter wil zichzelf altijd informeren over nieuwe plaatsen, culturen en levensstijlen. Alles om hun horizon te verbreden. Ze kunnen dan ook uren bezig zijn met nadenken over grote levensvragen.

Leeuw

De Leeuw heeft het, als het aan de wereld ligt, allemaal door. Dit sterrenbeeld staat bekend als een natuurlijke leider. Ze zijn pro’s in het opzetten van een zelfverzekerd gezicht en die kan je niet makkelijk neerhalen. Fake it till you make it!

Kreeft

De reden dat de Kreeft zo laag op deze ranking staat, komt door hun meelevende karakter. Hierdoor kan het zijn dat door hun emoties hun oordeel onduidelijk wordt.

Vissen

Helaas staan Vissen onderaan. Dit sterrenbeeld is misschien de laatste die de grap begrijpt, maar dit komt door hun grote verbeelding. Hierin kunnen ze een eigen universum bouwen.

Hoeveel vrije tijd heb je nodig om gelukkig te zijn? Dit zegt de wetenschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️