Rosa Bertram
Rosa Bertram Betere wereld 24 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Winactie: duurzaam beddengoed van Yumeko om héérlijk van in slaap te vallen

Als er één ding is wat we bij BEDROCK onder kleine geluksmomentjes schalen, is het wel in een nét opgemaakt bed kruipen. En dan natuurlijk het liefst in een bed dat is opgemaakt met linnen of katoenen beddengoed. We doezelen al bijna in slaap bij het schrijven van dit arti… Wil jij ook onder prachtig én duurzaam gemaakt beddengoed in slaap vallen? Dan heb je geluk, want we mogen namelijk 3 (!) sets duurzaam beddengoed weggeven van Yumeko.

Dat lees je goed, jij ligt straks misschien heerlijk te slapen onder één van de prachtige fairtrade setjes beddengoed van Yumeko.

Beddengoed van Yumeko

Wist je dat minder dan 1 procent van het katoen in de wereld biologisch is? En dat voor elke kilo niet-biologisch katoen 1 kilo gif (!) nodig is? Dat minder dan 0.1 procent van het katoen in de wereld Fairtrade is? En dat er tientallen miljoenen kinderen werken in de productie van katoen?

Dit was de reden dat de twee vrienden Rob van den Dool en Stephan Zeijlemaker in 2010 Yumeko oprichtte. Met bedlinnen, dekbedden, kussens en matrassen. Stuk voor stuk gemaakt op een duurzame en ethisch verantwoorde manier.

Yumeko
Bron: Yumeko

Geen fast fashion dus, maar beddengoed gemaakt biologisch katoen en biologisch linnen. Kijk, dát slaapt nou fijn.

Zo kan jij een Yumeko-set winnen

Wil jij dit prachtige fairtrade bedden goedset om heerlijk bij in slaap te vallen? Lucky you, wij mogen namelijk 3 sets van de nieuwe duurzame collectie weggeven aan BEDROCK-lezers. Het gaat om de Rose Chambrey-set.

Hoe kun je winnen?

De winnaar ontvangt voor 2 juni 2022 een DM.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️