Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 4 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Winactie: met de SodaStream E-Terra drink jij voortaan voldoende water

Het devies luidt: drink tussen de 1,5 tot 2,5 liter water per dag. Daar komt lang niet iedereen aan. Als theeliefhebber red ik het wel, maar mijn man drinkt vrijwel alleen maar koffie. Terwijl het effect van voldoende water drinken groter is dan je denkt. Voor je gezondheid, een stralende huid, maar ook om afvalstoffen af te voeren.

Genoeg water drinken is iets dat iedere man of vrouw aan zijn of haar (beauty) routine zou moeten toevoegen. Nu is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die de hele dag alleen maar koffie of frisdrank drinken.

Om water drinken aan je routine toe te voegen, is de SodaStream E-terra een goed alternatief. Minder saai dan kraanwater, minder suiker dan frisdrank. Een handige gadget dus, die je aanmoedigt om aan de aanbevolen twee liter per dag te komen.

Voldoende water drinken

Hoe houd je je vochtbalans op peil? Door voldoende te drinken, maar ook uit voeding kun je vocht halen. Als je weinig vocht in het lichaam hebt, plas je minder en krijg je dorst. Het lichaam reguleert de vochtbalans dus vanzelf. Toch zeggen ze: dorst is een eerste signaal van uitdroging. Maak er dus een gewoonte van om door de dag heen genoeg te drinken.

Welke dranken zijn gezond?

Water is altijd gezond, maar ook thee of zuivel helpt bij de opname van vocht. Zelfs koffie draagt hier aan bij, al is het na anderhalve liter wel stuiteren geblazen.

Frisdrank is niet zo gezond door de grote hoeveelheden suiker of zoetstoffen. Water met koolzuur is dan een beter en zelfs gezond alternatief. Water bevat geen calorieën en is beter voor je tanden. Het drinken van kraanwater is ook beter voor het milieu.

SodaStream familie: de E-Terra!

E-Terra is de nieuwste geautomatiseerde bruiswatermachine binnen de SodaStream collectie, die het de One Touch-technologie nog makkelijker maakt om het lekkerste bruisende drankje te maken.

Gebruikers kunnen met één druk op de knop de gewenste hoeveelheid bubbels toevoegen aan hun drankje. Het stijlvolle design maakt deze handige machine ook nog eens leuk om te zien in de keuken of op kantoor.

Zo doe jij mee

Wil jij deze Sodastream winnen? Meedoen is simpel. Je volgt via Instagram BEDROCK Magazine en schrijft je in voor onze nieuwsbrief.

De actie loopt t/m eind oktober en dan maken we de winnaar bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️