Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 1 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Winactie: sieraden van A Beautiful Story met de ‘steen der liefde’, de rozenkwarts

Fairtrade sieradenmerk A Beautiful Story (B Corp) heeft een nieuwe collectie gelanceerd: Together we Rise. De kerngedachte achter deze collectie sluit mooi aan bij de missie van het merk: namelijk het empoweren van elkaar. Iets waar we in deze tijd veel behoefte aan hebben. Daarom mag BEDROCK een set van de Feel Rozenkwarts Goudkleurige Ketting en Pure Rozenkwarts Vergulde Armband weggeven.

Rozenkwarts, de ‘steen der liefde’, is onderdeel van deze lijn. Daarnaast zijn er sieraden met de edelstenen lapis lazuli, die je je in je kracht zet, het zacht gele citrien voor plezier en geluk en het zwarte onyx, dat staat voor nieuwe vriendschappen.

Beeld via A Beautiful Story

A Beautiful Story

A Beautiful Story is een Nederlands sieradenmerk dat bekendstaat om haar fairtrade handgemaakte sieraden gemaakt in Nepal en India. De nieuwste collectie ‘Together we Rise’ is een ode aan vrouwelijke kracht en de connectie tussen vrouwen. De sieraden zijn door hun herkomst en de edelstenen die erin zijn verwerkt, een dagelijkse herinnering aan kracht en eigenwaarde. En om anderen te inspireren met deze kracht, nodigt A Beautiful Story vrouwen uit om hun eigen verhaal van groei en empowerment te delen met de hashtag #togetherwerise.

#togetherwerise

Het sieradenmerk is in 2006 opgericht om, vanuit gelijkwaardigheid en co-creatie, werkgelegenheid te creëren in zowel Nepal als India. Oprichter Cathelijne Lania: “A Beautiful Story is ontstaan vanuit het idee om elkaar te ’empoweren’. We willen een beweging creëren waarin vrouwen elkaar ondersteunen, voor elkaar opkomen en kansen zien.

Cathalijne A beautiful story
A Beautiful Story

En dat begint wat ons betreft met het delen van je verhaal. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen elkaar op allerlei manieren kunnen inspireren en helpen, door hun overwonnen hindernissen en positieve ervaringen te delen en openlijk waardering naar elkaar uit te spreken. Ieder sieraad is daarom voorzien van een persoonlijk verhaal van de maker en een edelsteen met specifieke betekenis. Hoe mooi is het als ook de drager haar verhaal deelt om anderen weer te inspireren”, aldus Cathelijne.

De kracht van verbinding

De vier edelstenen die in de nieuwe handgemaakte collectie zijn gebruikt staan stuk voor stuk bekend om de verbindende eigenschappen. Rozenkwarts is de steen van de liefde, en staat voor harmonie en vriendelijkheid. Het blauwe lapis lazuli zet je in je kracht en het zacht gele citrien zorgt voor plezier en geluk in dagelijkse momenten. Het zwarte onyx geeft kracht en bescherming, het staat voor een vriendschap waarop je écht kunt vertrouwen. De vier edelstenen en hun bijzondere werking komen samen in de kerngedachte achter de collectie: ‘samen sterk’.

Een mooi merk

Het sieradenmerk werkt met ruim tweehonderdtwintig, voornamelijk vrouwelijke collega’s en streeft ernaar dit aantal in 2025 vervijfvoudigd te hebben en minimaal duizend mensen te voorzien van een mooie baan. 88 procent van de mensen die werken voor A Beautiful Story verdienen een ‘leefbaar loon plus’ waardoor zij naast alle basisbehoeftes zoals een huis, kleding, voeding, schoon drinkwater en toegang tot zorg, ook financiële ruimte hebben voor kwalitatieve educatie en de mogelijkheid om te sparen. Dat is pas een merk met een missie!

rozenkwarts ketting
Beeld via A Beautiful Story

Zo doe jij mee

Wil jij de sieradenset met rozenkwarts winnen? Meedoen is simpel. Je volgt via Instagram BEDROCK Magazine en schrijft je in voor onze nieuwsbrief.

De actie loopt t/m eind 31 oktober, de winnaar krijgt bericht per email.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️