Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Win: de Moon Calendar met artwork van Peggy Kuiper

Jaarlijks wachten we weer weer met smacht op een nieuw exemplaar van de inmiddels legendarische Moon Calendar van de Moonsisters, gerund door Jetteke van Lexmond. Dit jaar weer een bijzonder mooi exemplaar met artwork van opkomende kunstenares Peggy Kuiper. Wij zijn fan, win jij deze unieke Moon Calendar?

Win de Moon Calendar 2024

Ieder jaar weer beïnvloedt de stand van de Maan en die van het universum ons leven. Geen jaar is hetzelfde en een nieuwe maankalender is dan ook de meest betrouwbare guide waarmee jij de kracht van de maan optimaal kunt benutten.

Oude beschavingen hielden zich al bezig met het universum. Tempels, piramides en andere belangrijke bouwwerken werden gebouwd op standen van de sterren en planeten. Een maankalender is in feite zo oud als de mens.

Deze artistieke (want dat is het wel) editie van de Moon Calendar helpt je om het beste uit jezelf te halen en het ritme van de natuur beter te leren begrijpen.

Sceptisch?

De kracht van de Maan is duidelijk waarneembaar in eb en vloed, een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. Als mensen bestaan we voor een groot deel uit water, daar heeft de maan dus ook veel invloed op.

Wist je bijvoorbeeld dat de natuurlijke vruchtbaarheidscyclus van de vrouw gelijkloopt met de maancyclus?

Verschillende maanfases

De Moon Calendar leert je begrijpen en gebruikmaken van de verschillende maanfases en geeft je diepere uitleg over de sterrenbeelden. Dit geeft handvatten om veel bewuster en intenser te leven. En wie wil dat nu niet? Al zijn of haar potentieel benutten en zich meer één voelen met de natuur? De magie van de maan en het universum kunnen het leven meer glans geven.

Beeld via Moonsisters

Zo doe jij mee

Wil jij Moon Calendar met goudfolie winnen? Meedoen is simpel. Je volgt BEDROCK op Instagram en schrijft je in voor onze nieuwsbrief (dan kunnen we je een mailtje sturen).

De actie loopt t/m 30 november, de winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

Dit is het effect van de maan op jouw seksleven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️