Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Verzorging 8 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

WIN: 4x een pampering gift box van Lavido

Met heel veel liefde geven wij deze week vier keer een pampering gift box weg voor alle amazing vrouwen die BEDROCK volgen. Moeder, wensmoeder, geen moeder, moederloos. Nu de hele week in het teken van Moederdag staat, willen wij benadrukken dat het voor ons de vrouw is die gevierd wordt. Die iets extra’s verdient. Lavido, ons favoriete natuurlijke én biologische skincare merk, geeft gul!

Bij BEDROCK zijn we natuurlijk op de hoogte van alle fijne natuurlijke en biologische huidverzorgingsmerken en deze delen we graag met jou. Lavido is onder het grote publiek minder bekend, komt uit Israël en is echt een zalige ontdekking. Limor, die het merk in Nederland introduceerde, vindt dan ook dat meer vrouwen een beetje van Lavido mogen proberen.

Niet alleen zijn de producten goed voor jezelf en de wereld, het verhaal achter het merk is ook bijzonder. Ido Magal, de founder, gelooft heilig in de verbinding tussen mens en natuur, hij groeide op in een groene wereld en hield zich altijd al bezig met moestuinen en honingbijen. Leven met het ritme van de natuur werd de rode draad in zijn leven. De studie kruiden- en plantenchemie was voor hem een logische stap.

Na deze studie settelde hij zich wederom op het platteland waar hij een boerderij begon in het hart van de Jizreël-vallei in Galilea. Dit is de plek waar Lavido is ontstaan, waar het eerste product, een volledig natuurlijke babycrème, geboren werd. Lavido is écht ontstaan uit een passie voor kruidenchemie en een behoefte aan natuurlijke producten die beter werken dan kunstmatige. Dat is toch mooi?

Pampering gift box van Lavido

En gelukkig is het niet bij die ene babycrème gebleven. De collectie van Lavido is inmiddels flink uitgebreid en er zijn zoveel verschillende producten dat je met één merk niks meer tekort komt als het om skincare draait. De actieve natuurlijke huidverzorging is geformuleerd met gecertificeerde biologische essentiële oliën. Veganistisch en glutenvrij en met klinisch bewezen resultaten.

Dit zit er in de box:

lavido

-Serum 10ml
-2in1 peeling 15ml (met box)
-Hand cream 30ml
-Foot cream 30ml
-Thera Body cream 70ml (Full size)
-Douche gel 60ml
-Age away night cream 15ml (met box)
+ 4/6 sample sachets erbij

Lavido

Deze box heeft een waarde van 145 euro!

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met deze natuurlijke, therapeutische huid- en lichaamsverzorgingslijn speciaal ontwikkeld middels kruidenchemie met klinisch bewezen resultaten? Doe dan mee met de winactie!

🤞 Winnen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en maak kans op deze mooie prijs!

https://www.bedrock.nl/zomer-skincare-routine/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️