Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 23 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Win: deelname aan het unieke Heart Rise Resilience retreat t.w.v. 845 euro

Hoe geef je jezelf een energieboost? In het staartje van de winter is door het gebrek aan licht en warmte ons geluksgevoel het laagst. Je bent wat snappier, hebt wat minder geduld en meer moeite om gezonde routines vast te houden. Tijd voor verandering, tijd om weer te stralen! Voel je dit voorjaar weer high on life, zoom uit, geniet van rust, zak in je lichaam en laat je verwennen tijdens het Heart Rise Resilience retreat.

JannekeSpeciaal voor BEDROCK geeft Janneke van Heart Rise Yoga één van onze lezers de kans om mee te gaan naar dit unieke Resilience Retreat van 17 tot 19 april in Zeeland. Tijd voor jezelf en een moment om even aan het dagelijks leven te ontsnappen: winterjas uit, lente-energie AAN!Janneke is een teacher die yoga en mindfulness uit het abstracte ‘bewust worden’ haalt, en dit juist praktisch maakt met tools en practices in je dagelijks leven.

Voor wie is het Heart Rise Resilience Retreat

Je geluksgevoel hangt volgens Harvard en het CBS grotendeels af van veerkracht. Mensen die zich veerkrachtig voelen, zijn zich veel bewuster van hun gedachten. Ze kunnen beter kiezen om te pauzeren voordat ze vanuit een emotie reageren. Ze kunnen aanvoelen dat ze tijd voor zichzelf nodig hebben en daar dan ook voor kiezen.

Janneke werkt met vrouwen die veel verschillende en veeleisende rollen hebben: een verantwoordelijke baan of een eigen bedrijf, een gezin en partner met wie ze lekker op date night willen, toffe vriendengroepen en gezellige families met feestjes en verjaardagen én ze willen er zelf nog fit en leuk bijlopen.

Het is een constante spagaat, omdat ze juist door die diversiteit en ambitie in hun leven zoveel plezier ervaren! Maar als de veerkracht laag is, kan door stress op het werk of een familieomstandigheid dat plezier omslaan in vermoeidheid. Lage energie en juist niet meer genieten van alle leuke dingen. Zich een slechte moeder of vriendin voelen, of twijfelen aan de impact in hun werk.

In de yoga leer je erkennen er dat er altijd positieve en negatieve gebeurtenissen zullen zijn in het leven. Je geluksgevoel verhoog je niet door altijd positief te denken, maar door te leren kiezen hoe je op die gebeurtenissen reageert.

Thank god werkt veerkracht als een spier die je kunt trainen! Janneke’s expertise is om de abstracte yogaleer concreet om te zetten in het dagelijks drukke leven van deze tijd.

In de Heart Rise-methode werkt Janneke met deze P’s

Practice

Met oefeningen zoals meditatie, ademwerk, yoga en journaling om je bewuster te worden van je gedachten en emoties. Maar ook van wie je wil zijn, hoe je je wil gedragen en welk voorbeeld je voor je collega’s en kinderen wil zijn.

Purpose

Een sterk gevoel hebben van voldoening, weten waar je voor opstaat. Het kennen van jouw hartsverlangen of je ‘Sankalpa’ helpt je enorm in het omgaan met alle ballen die op je worden afgevuurd de hele dag.

Personal care

Gezonde voeding, je aan afspraken houden met jezelf, naar buiten gaan, bewegen, sociale connecties, ontspannen door dingen te doen, alleen maar omdat je ze leuk vindt. Spelen!

Een retreat werkt als een AED voor je veerkracht, omdat je met al deze punten aan de slag gaat. Een verandering van omgeving en routine doet namelijk wonderen voor je energielevel en gemoedstoestand!

Mensen gaan vol inspiratie, rust, energie en lekker in hun vel naar huis. En dat heeft een ripple effect op hun relaties en performance op hun werk.

Hoe kun je winnen?

Voor deze retreat van 17 tot 19 april in Zeeland geeft Janneke van Heart Rise Yoga met veel plezier een tweepersoonskamer weg (die je ook lekker alleen kunt gebruiken 😉 aan een BEDROCK-lezer, t.w.v. 845 euro. Hoe je deze bijzondere ervaring kunt winnen?

Volg onze accounts @heartriseyoga en @bedrockmagazine op Instagram en maak kans op deze mega mindfulness-prijs door in de comments aan te geven waarom jij graag mee zou willen! Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, maak je extra kans om mee te gaan naar het Heart Rise Resilience Retreat.

retreat

Toe aan ontspanning? Verwen jezelf met een bezoek aan Het Massagehuys

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️