Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 13 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

Toe aan ontspanning? Verwen jezelf met een bezoek aan Het Massagehuys

Het Massagehuys is een gevestigde naam in Amsterdam en al jaren een goede plek als je toe bent aan een massage. De oorspronkelijke oprichters, Mam Vichapa en Jaap Spreeuwenberg, wilden een plek creëren waar het beste van twee werelden samenkomt: Oosterse massages en Dutch design. Het resultaat werd een knappe, moderne massagesalon waar je op een traditionele manier gemasseerd kan worden. Uiteraard met een bijpassende olie en zelfs de thee na afloop is afgestemd op de massage. Als dat geen ontspanning is…

Inmiddels is de eerste massagestudio aan de Jan Evertsenstraat uit zijn jasje gegroeid, is het concept overgenomen door een jong team met nieuwe eigenaren en heeft het een rebranding en opknapbeurt ondergaan. Bovendien is er een tweede vestiging bijgekomen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam.

Het Massagehuys heeft aandacht voor lichaam en geest

Deze vernieuwingen zorgen ervoor dat nog meer mensen kunnen genieten van een welverdiende massage. Door middel van rust en aandacht voor lichaam en geest, leef je gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd. Want ook al zijn massages al eeuwenoud, in deze tijd kunnen we ze meer dan ooit gebruiken. “We zorgen goed voor onze mensen, zodat zij goed voor onze gasten kunnen zorgen”, zegt mede-eigenaar Niels Pierson. Bij de kwalitatief goede massages, gebruikt Het Massagehuys ook bijbehorende huisgemaakte oliën volgens traditionele familierecepten.

massage

Het aanbod heeft voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld een Stress Relief, She Special of Deep Detox massage om maar wat te noemen.

En zeg nou zelf, we weten allemaal dat het leven hectisch is en dat een beetje ontspanning de ultieme vorm van selfcare is. Een massagebehandeling kan daarbij niet ontbreken. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met een bezoek aan Het Massagehuys.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️