Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 7 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 8 tot 14 april

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen en bereid je voor op de nieuwe maan en zonsverduistering in Ram. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 8 tot 14 april.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 tot 7 april

Je staat op het kruispunt van de bekende weg & een avontuur nieuw pad. Welke afslag neem je?

Maandag 8 april

Nieuwe maan en zonsverduistering in Ram

Heb je de switch in energie gevoeld? We verruilde de intense en emotionele volle maan en verduistering in Weegschaal voor de potente huidige nieuwe maan en zonsverduistering in Ram

Nadat we twee weken geleden de kans kregen om los te breken uit de lage energieën van het dierenriemteken Weegschaal (daaag innerlijke people-pleaser en besluiteloosheid), mogen we ons nu onderdompelen in de potente Ram-energie. En die is lekker. Ze gaat over actie, moed en wilskracht. Tel daar de “frisse start” energie van een nieuwe maan bij op, vermenigvuldig het met vijf en je hebt de  energie van vandaag; vurig, hoopvol en een tikkeltje onrustig.

Ze doet er ook alles aan om jou te verleiden het pad van je grote levensmissie te bewandelen. En nee dat hoeft niet direct te betekenen dat je de olifant moet redden uit de handen van stropers of beroemd wordt als duurzame modeontwerper. Ze wil dat je contact maakt met je innerlijk vuur. Waarvan raak je in de flow – wat kun je dus uren doen zonder op de klok te kijken? Wat is het hoogst haalbare wat je daarmee kunt bereiken?

Een zonsverduistering brengt ook nieuwe kansen met zich mee. Die doen zich meestal voor in het deel van jouw geboortehoroscoop dat door deze zonsverduistering wordt geactiveerd. Wil je weten rondom welk thema je deze kansen kunt verwachten? Bekijk dan deze post van Moon Therapy.

Dinsdag 9 april

Maan in Stier

De kracht van de zonsverduistering werkt de komende dagen nog flink door, maar krijgt door de beweging van de hemellichamen steeds een andere impuls. Zo verhuist de maan vandaag naar Stier en dat zet een schijnwerper op de taboes in je leven. Welke zou je liever achter je laten? Waarom doe je dat eigenlijk nog niet? Heeft dat misschien iets met people-pleasen te maken? Vandaag en morgen zijn dagen om hier hyperbewust van te zijn en jezelf af te vragen hoe je leven eruit zou zien zonder.

Donderdag 11 april

Maan in Tweelingen

Het leven voelt onrustig, er gebeurt veel en je krijgt sterkere behoefte om iets te doen met al die inspiratie en inzichten. Duik het café in, praat erover met je vrienden en oefen de vernieuwde versie van jezelf. 

Zondag 14 april

Maan in Kreeft

Inmiddels zijn we alweer halverwege april, hebben we de heftige energie van de verduisteringen achter ons gelaten en er ontstaat steeds meer zin in het leven. Is het de lente? Of is dat het resultaat van de zonsverduistering in Ram? Vandaag is een goede dag om alles dat de oude jij symboliseert met de bezem de deur uit te vegen. Daarna ben je er echt klaar voor om met de beste versie van jezelf de bloemetjes buiten te gaan zetten.

Dit was de weekhoroscoop van 8 tot 14 april, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️