Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 24 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 tot 31 maart

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen en bereid je voor op de maanverduistering in Weegschaal. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 25 tot 31 maart.

De weekhoroscoop van 25 tot 31 maart

Een volle maan on steroids zorgt deze week voor krachtige energie deelt Leonie van Moon Therapy.

Maandag 24 maart

Volle maan en maansverduistering in Weegschaal

Verduisteringen zijn volle manen on asteroids. Ze kunnen wel drie tot vijf keer zo intens aanvoelen en brengen gigantisch veel verandering met zich mee – met name duidelijke eindes en spetterende nieuwe kansen. Heftig dus, maar ook positief. Een verduistering (ookwel eclips genoemd) wil gewoon niet dat je je laat afleiden door beperkende overtuigingen, niet geheelde trauma’s en destructieve patronen. Ze ziet je liever on top of your game, dansend door het leven op weg naar de hoogste expressie van jezelf.

Haar typische Weegschaal-energie zet het vergrootglas op jouw belangrijkste relaties, jouw rol daarin en wat mag veranderen. Van je beste vriendin tot je vijand en van je businesspartner tot je geliefde. De journal vraag voor deze maansverduistering: Welke relatie belemmert je om je volledig potentieel te benutten? Droom je misschien nog te vaak weg bij die ex? Heb je nog wel voldoende raakvlakken met je beste vriendin? In welke relatie ben jij een people-pleaser.

Wil jij werken met de energie van de maansverduistering in Weegschaal, doe dat dan uiterlijk dinsdagavond, daarna neemt haar energie alweer af. 


Ps wist je dat elke nieuwe en volle maan – en dus ook verduisteringen – een ander groot persoonlijk levensthema in de spotlight zet? Dit is gebaseerd op jouw ascendant en dus niet voor iedereen hetzelfde. Benieuwd wat deze verduistering voor jou in petto heeft? Zoek je ascendant hier op en bereid jezelf nog beter voor.

Woensdag 27 maart

Maan in Schorpioen

Het hoogtepunt van de maansverduistering is misschien voorbij, maar je bent er nog niet. Verduisteringen komen in paartjes en de volgende – een nieuwe maan en zonsverduistering – wacht ons op 8 april. De focus komt dan op de nieuwe kansen te liggen, maar eerst hebben we nog te dealen met de (relationele) detox

Geef hier ook de komende dagen de ruimte aan, maar laat je niet verleiden om het tot de bodem uit te zoeken. De energie van Schorpioen is obsessief, dat betekent niet dat jij dat ook hoeft te zijn. Vertrouw liever dat het universum je brengt wat je nodig hebt. Noteer – als je dat niet al doet – al je inzichten, aha-momenten en spontane downloads in je journal. Om het vervolgens te laten rusten. Je hoeft het niet allemaal in een keer te begrijpen. Soms valt iets pas later op haar plek.

Vrijdag 29 maart

Maan in Boogschutter

Persoonlijke groei is soms oncomfortabel, maar dat neemt niet weg dat je plezier moet blijven maken. De verhuizing van de maan in Boogschutter geeft weer wat lucht na de intense maansverduistering in Weegschaal. Haar optimistische blik geeft je zelfs vertrouwen om eerste stappen te zetten. Misschien is er iemand die je iets wil vertellen… Wacht niet langer. Je hebt de planeten on your side.

Dit was de weekhoroscoop van 25 tot 31 maart, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️