Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 juni 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 20 juni

Maan nog in Vissen

Een nieuwe week breekt aan die we rustig gaan beginnen. De maan staat nog in Vissen waardoor we emotioneel een behoefte hebben aan rust en reinheid. We willen graag zo min mogelijk prikkels omdat de dagen al een beetje blurry voelen door de energie van Vissen.

Je hebt misschien het gevoel er niet helemaal bij te zijn met je hoofd vandaag, maar weet dat het morgen met een nieuwe maantransitie weer voorbij zal zijn. Tijd voor een off day dus.

Dinsdag 21 juni

Zon naar Kreeft + Maan naar Ram

Twee transities vandaag die we zullen merken. De duidelijkste transitie zal die van de maan naar Ram zijn. Letterlijk een verschil van dag en nacht. Toen de maan nog in Vissen stond hadden we een sterke behoefte aan rust, maar nu in Ram zoeken we actie en willen we het gevoel hebben dat we leven.

Een soort adrenalinejunkie die opzoek naar prikkels is. Goed idee dus om de komende dagen afwisselender in te plannen en ruimte over te laten voor spontaniteit.

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Naast de maan verhuist ook de zon naar een ander sterrenbeeld. De zon in Kreeft zorgt voor een nieuwe periode die we aangaan en nu in Kreeft gaan we meer beseffen hoeveel familie en vrienden voor ons betekenen. Niet de beste tijd om verre festivals of vakanties in te plannen.

Een sterk gevoel naar thuis komt terug waardoor we graag de geborgenheid van anderen opzoeken. Stuur vooral eens spontane kaartjes naar anderen om te laten weten hoeveel ze voor je betekenen of ga vooral langs.

Woensdag 22 juni

Venus naar Tweelingen (tot 17 juli)

Met de transitie van liefdesplaneet Venus naar de spontane, frisse energie van Tweelingen krijgen ook onze relaties een nieuwe luchtigheid… Tweelingen staat bekend om zijn flirterige en spontane eigenschappen waarbij we behoefte ervaren om de passie weer opnieuw in de liefde te vinden. Tijd om te gaan daten, met je huidige partner of juist met een nieuwe…

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Donderdag 23 & vrijdag 24 juni

Maan naar Stier

Vlak voor het weekend zijn we al toe aan borrels en gezelligheid nu de maan naar Stier verhuisd. Stier is een echte Bourgondiër en geniet graag van de fijnere dingen in het leven. Hierdoor heb je meer behoefte om jezelf te verwennen met bijvoorbeeld een mooie aankoop, of een lekker (alcoholvrij) wijntje op het terras met een broodje erbij.

Naast een sterke behoefte aan genieten, zal je ook meer opladen door tijd door te brengen in de natuur. Picknicken is een goed idee dus om beide behoeften in 1x te vervullen.

Zaterdag 25 & zondag 26 juni

Maan naar Tweelingen

Een lekkere flexibele instelling die je door de maan in Tweelingen krijgt, zorgt ervoor dat je extra behoefte hebt aan spontaniteit. Kijk eens goed naar de plannen die je had staan voor komend weekend en voel of dat nog steeds goed voelt.

Met de maan in Tweelingen worden we meer geleid door hoe we ons op het moment voelen, dus kijk er niet raar van op als je in eens last minute toch de plannen wil veranderen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️