Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 1 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 januari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 2 januari

Maan naar Tweelingen + Venus naar Waterman (tot 26 januari)

Vandaag hebben we twee belangrijke transities die de komende tijd een rol gaan spelen. Eerst verhuist de maan, planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, naar Tweelingen waardoor we in een kletsmodus zullen komen.

We hebben meer behoefte aan mentale actie en vullen dat op door constant bezig te zijn (telefoon in de hand!) of door afleiding te zoeken in kletspraat. Tot en met donderdag kan je de dagen dus het best opvullen met zoveel mogelijk afwisseling.

Naast de maan verhuist ook Venus, planeet van de liefde, naar Waterman waardoor we onze relaties meer gaan invullen met een behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Onze huidige relaties vinden we een tikkeltje saai waardoor we op zoek zijn naar een andere invulling.

Een goede reden dus om andere dates te gaan plannen, maar ook eens goed te gaan kijken naar of de relatie wel eerlijk en gelijk wordt ingevuld. Iets dat we door Waterman een stuk belangrijker gaan vinden.

Donderdag 5 januari

Maan naar Kreeft

Na een paar vermoeiende dagen achter de rug te hebben gehad dankzij de maan in Tweelingen, verhuist de maan nu naar Kreeft, een sterrenbeeld dat ons zorgzamer maar ook gevoeliger maakt. Onze voelsprieten zullen aan gaan staan waardoor we beter op de behoeften van anderen kunnen inspelen, maar hierdoor worden we ook bewuster van wat wij emotioneel nodig hebben.

Zeker vlak voor de volle maan van morgen, kunnen we emotioneler zijn waardoor we meer behoefte zullen hebben aan rust en aandacht.

Vrijdag 6 januari

Volle maan in Kreeft

De volle maan staat vandaag in Kreeft en markeert daarbij een krachtig hoogtepunt. Niet alleen schittert ze mooi aan de hemel, maar zorgt ze er ook voor dat we ons nog bewuster worden van onze emoties. Zeker als de volle maan in Kreeft staat, kunnen we niet om onze emoties heen en dat zet ons aan het denken.

Hoe goed zorgen we nou écht voor onszelf en hoe is onze relatie met familie? Vinden we onze emoties eng of durven we deze goed te omarmen? Een volle maan dus met wijze lessen, maar waarbij je wel een stuk vermoeider zal zijn.

Zaterdag 7 januari

Maan naar Leeuw

Als de maan een weekend lang in passievolle Leeuw verblijft, dan weet je dat het geen saai weekend zal worden. Als de maan in Leeuw staat hebben we meer behoefte aan drama, aandacht en variatie. Geen saaie dagen op de bank, maar juist out and about in het gezelschap van anderen waar we ons goed bij voelen.

Een tijd waarbij we dus extra genieten van gezelligheid, romantiek en flirten maar ook van roddelen….

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️