Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 18 mrt 2024
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 tot 24 maart

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 18 tot 24 maart.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 tot 24 maart

Bereid je deze week voor op de maansverduistering van volgende week maandag of Happy Astrological New Year!

Maandag 18 maart 

Maan in Kreeft

Over precies een week vindt de maansverduistering in Weegschaal plaats en wie verstandig is begint nu al met de mentale voorbereiding. Verduisteringen markeren namelijk een periode waarin er in korte tijd veel kan veranderen. Vaak voelen ze heftig aan, toch zijn ze positiever dan je denkt. De confronterende inzichten, aha-momenten en pittige energie hebben een helder doel om de koers van jouw leven bij te stellen. Ze zet je als het ware back on track. De focus ligt aankomende verduistering op jouw belangrijkste relaties, jouw rol daarin en wat mag veranderen. 

De verhuizing van de maan in Kreeft, maakt van vandaag een goede dag om te starten met die voorbereiding. Liefhebbende Kreeft vraagt je om tijd te maken voor je belangrijkste relaties. Dit kan gaan over je liefdespartner, maar ook je beste vriendin of zakenpartner. Wie dan ook, maak het gezellig en wees extra bewust – en eerlijk naar jezelf – waar de energie niet lekker stroomt. Geef dit aandacht in aanloop naar de verduistering, bijvoorbeeld door je emoties te delen of schrijf erover in je journal.

Woensdag 20 maart

Zon in Ram 

Had je het gevoel dat het nieuwe jaar nog niet echt was begonnen. Klopt! Vandaag verhuist de zon naar het dierenriemteken Ram en luidt daarmee een nieuw astrologisch jaar in. Je krijgt dus een soort van kans om je eerder gezette goede voornemens nieuw leven in te blazen. Boek dat yoga lesje, start met een lente-detox of doe een nieuwe poging om je telefoonverslaving onder controle te krijgen.

De start van het Ram-seizoen markeert ook het begin van de lente. Voor je ligt een maand van hoop, inspiratie en het vieren van nieuw leven. De natuur komt weer tot bloei. En jij ook – want je zou het soms bijna vergeten – ook jij bent natuur.

Als een puppy staat de jongste telg van de dierenriem te kwispelen. Het avontuur lonkt, ze voelt zich zelfverzekerd en wil vooral actie. Heel veel actie. Eindelijk! Want na maanden van plannen maken en innerlijke voorbereiding is het nu toch echt tijd to make things happen. Ram doet je blind op je innerlijk vuurtje te vertrouwen en volle frisse moed onbekende paden verkennen.

De uitdaging ligt bij het behouden van focus. Je inspiratie en ideeën zouden wel eens als krokusjes uit de grond kunnen schieten, maar dat betekent natuurlijk niet dat je ook overal achteraan hoeft te rennen. Wat was ook alweer jouw grootste wens voor 2024? Houd dat in je achterhoofd bij alles wat je doet.

Vrijdag 22 maart

Mars in Vissen

Kort na de start van het Ram-seizoen gaat Mars, de heersende planeet van Ram, Vissen binnen. Ze tempert de jonge puppy energie. Niet dat het tijd is om op je lauweren te rusten. Mars in Vissen nodigt uit om bewuster te kiezen; gestuurd vanuit je intuïtie. Oftewel: blijf gaan maar doe alleen wat echt goed voelt.

Zaterdag 23 maart

Maan in Maagd

Nog een paar dagen tot de verduistering, toch kan het nu al voelen alsof het volle maan is. De energie van een verduistering voelt namelijk drie keer zo sterk. Pas dit weekend daarom op de woorden die je uitwisselt met je (zaken)partner. Blijf de kritische Maagd de baas en laat je niet verleiden tot negativiteit. Dit zou een heel vervelend begin zijn van de van de maansverduistering. Richt die gedetailleerde en perfectionistische Maagd energie liever op het aanscherpen van je actieplannen voor het nieuwe astrologisch jaar. 

Dit was de weekhoroscoop van 18 tot 24 maart, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️