Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 31 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 tot 7 april

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 1 tot 7 april.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 tot 7 april

Love is in the air…

Maandag 1 april

Mercury Retrograde in Ram

Daar is ze weer; vandaag start de Mercury Retrograde. Tot wel vier keer per jaar lijkt het alsof Mercurius – planeet van communicatie, reizen en transport – achteruit beweegt. Ondanks dat dit een optische illusie is, zijn astrologen door de eeuwen heen het eens dat deze kosmische gebeurtenis verwarring brengt. Zo kunnen pakketjes kwijtraken, auto’s kapot gaan en het kan zelfs je slaap verstoren. Het is dan ook niet voor niets dat ze zo gevreesd is.

Toch is er ook een positieve kant. Het is tijd om de projecten die al op je bureau liggen opnieuw aan te pakken. Misschien kan het slimmer, scherper of beter? Stel bij waar nodig en vertrouw hierbij op je intuïtie. De Ram-energie kan je het gevoel geven dat je spontaan moet zijn en NU in actie moet komen, maar wacht liever met het nemen van grote beslissingen tot 25 april.

Vrijdag 5 april

Venus naar Ram

Voel je ze al? De vlinders in je buik. Met Venus – planeet der liefde – in het spontane, vurige en directe Ram is de jacht officieel begonnen. Kun je nu al niet wachten? Bereid je voor door je agenda te legen, zodat er voldoende ruimte is voor spontane dates. Vind je het idee van daten eerder spannend dan leuk? Probeer deze weken met het oefenen van de kunst van het verleiden – the universe has your back.

Heb je iemand aan de haak geslagen? Ga er liever nog niet vanuit dat deze persoon de liefde van je leven is – niet dat dat niet mogelijk is – maar ga pas serieus op in dat gevoel na 29 april. Ram in Venus is een ware verleider, maar ook direct en spontaan en kan overal zo een punt achter zetten. Ga liever helemaal op in het moment en maak plezier.

Heb je al een relatie, probeer eens iets nieuws uit in de slaapkamer en verwacht vurige sensaties.

Zondag 7 april 

Donkere maan

Het laatste moment van de maancyclus is aangebroken. Kun jij je nog herinneren wat je met de nieuwe maan in Vissen hebt gewenst? Wat je hebt gedaan om je wens uit te laten komen? Welke inzichten je hebt gekregen met de eclips? Oefen je al met het echt losbreken daarvan? Reserveer vandaag tijd voor reflectie en dankbaarheid voor alle waardevolle lessen afgelopen maan(d). Dit is niet alleen een fijne afronding van de maancyclus, maar ook je laatste voorbereidingswerk om ruimte te maken voor de potente energie van Nieuwe Maan en Zonsverduistering morgen.

Dit was de weekhoroscoop van 1 tot 7 april, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️