Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 5 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 februari tot 12 februari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 februari

Maan naar Maagd

Waar het afgelopen weekend allemaal een stuk heftiger en dramatischer aanvoelde dan dat het eigenlijk was, gaan we de komende dagen weer terug naar de basis. De maan heeft binnen de astrologie invloed op onze emoties en onderbewustzijn en als de maan in Maagd staat hebben we meer behoefte aan de praktische zaken.

We kunnen beter schakelen tussen logica en emoties waardoor we het makkelijker vinden om werk gedaan te krijgen en eens goed analytisch na te denken waar we ons nou echt druk om maken. Een handige periode dus om zaken af te ronden, problemen op te lossen, maar ook om beter voor je gezondheid te gaan zorgen.

Donderdag 9 februari

Maan naar Weegschaal

Na een paar praktische dagen achter de rug te hebben gehad toen we konden bijkomen van de volle maan in Leeuw, is het nu weer tijd om de gezelschap van anderen op te zoeken. De maan verhuist naar Weegschaal, een sterrenbeeld dat ons laat inzien hoe fijn het is dat we kunnen bouwen op de mensen om ons heen.

Waarin we meer sociaal contact zullen opzoeken en meer aandacht hebben voor de relaties die ook wat extra aandacht kunnen gebruiken. We zijn allemaal maar mens, waardoor we tijdens deze maanfase extra goed zijn in het oplossen van conflicten..

Zaterdag 11 februari

Maan naar Schorpioen + Mercurius naar Waterman (tot 2 maart)

Een paar dagen vol gezelligheid en interactie, zullen zich nu gaan verruilen voor dagen waarin we juist behoefte hebben aan eigen ruimte. De maan in Schorpioen maakt ons gevoeliger voor emoties waardoor we in plaats van deze te gaan uiten, juist behoefte hebben om deze van binnen zelf te willen oplossen.

Hierdoor kan je sneller overweldigd raken door wat er van binnen speelt waardoor dit misschien niet de meest gezellige mood voor je zal zijn. Zeker als er problemen zijn die je voor je uit hebt geschoven, zal je dit weekend meer aandacht hebben aan het grondig doorspitten van de zaken die spelen.

Wel is er een grotere kans op passievol de liefde bedrijven omdat Schorpioen dit graag gebruikt als helende remedie, geen slechte tip…

Naast de maan verhuist ook een andere grote planeet naar een nieuw sterrenbeeld. In tegenstelling tot de maan die maar een paar dagen in een sterrenbeeld verblijft, zal communicatieplaneet Mercurius een ruime drie weken ervoor zorgen dat we meer buiten de lijntjes gaan kleuren tijdens zijn reis in Waterman. Door deze plaatsing worden we creatiever en innovatiever in het bedenken van oplossingen, waardoor oude vastgeroeste patronen plaats kunnen maken voor nieuwe rituelen voor een betere toekomst.

Een tijd waarin we een sterkere behoefte hebben aan het doorvoeren van veranderingen en hier ook duidelijker in kunnen communiceren. Niet alleen omdat we een duidelijke visie voor ogen hebben, maar ook omdat onze communicatie minder door emoties geblurd zal zijn door dit koele sterrenbeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️