Maannomade
Maannomade Horoscopen 4 feb 2024
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 tot 11 februari

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 5 tot 11 februari

Maandag 5 februari

Maan nog in Boogschutter + Mercurius naar Waterman

De maandag start vol inspiratie als de maan in Boogschutter ons laat nadenken over mogelijkheden in plaats van problemen. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en in Boogschutter ervaren we onze passies sterker. Er staat dus een week te wachten waarin we kansen zien om onszelf opnieuw te ontwikkelen en uit te dagen. Mentaal hebben we behoefte om verder te gaan in plaats van in het verleden en de zwaarte te blijven hangen, dus gebruik de positiviteit van dit sterrenbeeld om de week krachtig te beginnen!

Naast de maan verhuist ook Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen naar Waterman waarbij we worden uitgedaagd om buiten de gebaande paden te gaan kijken. We willen onszelf zijn en durven onszelf daardoor beter te uiten naar anderen door grenzen aan te geven maar ons ook meer open te stellen voor de persoon die we zijn. Niet langer jezelf klein en schuil houden, maar je ware kleuren aan de wereld laten zien. Daarnaast helpt Mercurius in Waterman ons om creatiever om te gaan met de uitdagen die op ons pad komen door out of the box te gaan denken en technologie in te zetten. Tijd om mee te gaan met de moderne ontwikkelingen!

Dinsdag 6 februari

Maan naar Steenbok

Waar de maan in Boogschutter ons nieuwsgierig maakt naar uitdagingen en mogelijkheden, is het de maan in Steenbok die ons met beide benen op de grond zet en ons eraan herinnert dat we niet kunnen blijven dromen. Tijd om de schouders eronder te zetten om niet alleen je to do lijst af te werken, maar ook meer mentale ruimte te creëren door praktisch aan de slag te gaan met klussen die je hebt laten liggen. Geen gezellige tijd waarin je veel behoefte hebt om te kletsen, want liever ga je op in de focus en motivatie die je hebt om werk gedaan te krijgen.

Donderdag 8 februari

Maan naar Waterman

Vlak voor de nieuwe maanfase verhuist de maan naar Waterman, waarbij we een sterkere emotionele behoefte voelen om tot de kern te komen. We ontdekken graag wie we zijn en voelen een sterkere behoefte om dit te uiten en om gelijkgestemden te zoeken. Niet alleen zorgt dit voor het gevoel dat je er mag zijn, maar is het ook fijn om met anderen te sparren over de ideeën die je hebt. Zeker vlak voor de nieuwe maan van morgen voelt het alsof alles mogelijk is, waardoor vandaag een goede dag is om ideeën en gedachtespinsels uit te werken.

Vrijdag 9 februari

Nieuwe maan in Waterman

De nieuwe maan staat voor ons klaar, dit maandelijkse hoogtepunt herinnert ons eraan dat we elke vier weken nieuwe dromen mogen hebben. Niet alleen blijven hangen in onze oude routine maar verandering durven aan te gaan om het leven mooier en leuker te maken.

Nu de nieuwe maan in Waterman staat, leren we dat de wereld vol mogelijkheden zit als we maar zelf onze creatieve geest gebruiken. Spelen met de regels en de normen zorgt niet alleen voor meer vrijheid, maar ook voor inspiratie om je leven opnieuw in te richten. Waarom vast blijven houden aan het stramien als je zelf kleur kan geven aan het leven? Een tijd om wat vaker jezelf te zijn, vernieuwende keuzes te maken en mensen om je heen te verzamelen die je inspireren.

Zaterdag 10 februari

Maan naar vissen

Na de intense nieuwe maanfase is het tijd om weer tot onszelf te keren als de maan naar Vissen verhuist. Een sterrenbeeld dat ons helpt om weer uit onze gedachten en in ons lichaam te komen zodat we beter kunnen luisteren naar onze behoeftes. Een tijd waarin uitslapen en dagdromen er lekker bij hoort en waar stressvolle deadlines nog fijn een dag verplaatst kunnen worden. Als de maan in Vissen staat zorgen we voor onszelf en komt de rest later.

The One-Straw Revolution: kunst die laat zien hoe het écht met onze planeet gaat (en dat is niet goed)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️