Maannomade
Maannomade Horoscopen 28 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 januari tot 4 februari

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 29 januari tot 4 februari

Maandag 29 januari

Maan nog in Maagd

Een dag om echt te knallen als de maan in Maagd je mentaal uitdaagt. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en wanneer zij nog een laatste dag in Maagd verblijft hebben we extra behoefte om praktisch aan de slag te gaan. Handen uit de mouwen te laten wapperen en te knallen op de deadlines die je gesteld hebt. Er is genoeg te doen waardoor vandaag best een beetje overweldigend kan voelen. Begin daarom vooral met opruimen en prioriteren zodat je een kickstart op de dag hebt.

Dinsdag 30 januari

Maan naar Weegschaal

Tijd om in rustiger vaarwater te komen als de maan naar Weegschaal verhuist en ons eraan herinnert dat het belangrijk is om rust te pakken. Als harmonieus sterrenbeeld is het Weegschaal die ons eraan herinnert dat we niet alleen kunnen pieken maar juist op zoek moeten naar het vinden van een balans in ons drukke leven.

Daarnaast hoef je de wereld en zijn lasten zeker niet als enige te dragen dus zijn het goede dagen om te bouwen aan vriendschappen en relaties. Niet alleen fijn als afleiding, maar ook om te sparren over de zaken die je meemaakt. Tijd dus om de komende dagen eerder naar huis te gaan voor wat quality time samen!

Donderdag 1 februari

Maan naar Schorpioen

Na onze sociale kant genoeg te hebben laten zien aan de buitenwereld, wordt het de komende dagen tijd om tot onszelf te keren. Als pittig sterrenbeeld is het Schorpioen die ons eraan herinnert dat we onze batterij moeten opladen door mentaal meer rust te creëren in een wereld waarin we altijd aanstaan. We hebben behoefte om onze emoties en gedachten op een rij te zetten door onze agenda leger in te plannen.

Zondag 4 februari

Maan naar Boogschutter

Waar de maan in Schorpioen ons graag in onze eigen kleine bubbel liet, is het de maan in Boogschutter die ons helpt om de wereld in nieuw avontuurlijk licht te zien. Een goed moment om dus vandaag het huis uit te gaan en jouw kennis te verbreden door nieuwe musea’s te gaan bezoeken of langs de bibliotheek te gaan.

Nu we weer zin in avontuur en spanning hebben, zijn we wel een stuk comfortabeler in het nemen van een risico waardoor je bewust moet zijn van de keuzes die je maakt. Wat vandaag goed voelt, hoeft zeker niet de beste keuze voor de toekomst te zijn…

 

Dit is waarom je steeds met de verkeerde personen aan het daten bent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️