Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 5 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 5 t/m 11 september 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 5 september

Venus naar Maagd (tot 29 september) + maan nog in Steenbok

We trappen de nieuwe week gelijk goed af, want astrologisch gezien is het tijd om aan het werk te gaan. De maan staat nog in Steenbok, een hardwerkend sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat we behoefte hebben om onze gedachten te verzetten door praktisch aan de slag te gaan. We zetten hierbij onze emoties meer aan de kant waardoor je best wat meters zou kunnen maken.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Daarnaast verhuist vandaag ook Venus, planeet van liefde en schoonheid naar een lekker praktisch ingesteld sterrenbeeld. In Maagd zorgt deze fijne planeet ervoor dat we gaan werken voor datgene dat we lief hebben.

We weten wat onze relatie waard is en zijn bereidt er de energie in te stoppen die het verdiend. Maar, dan moeten we wel zeker van onze zaak zijn want Maagd laat ons ook een stukje kritischer naar onze relaties kijken…

Dinsdag 6 september t/m donderdag 8 september

Maan naar Waterman

Een lekkere tijd om te gaan samenwerken, want de maan in Waterman zorgt ervoor dat we nog meer zullen stralen als we in een team zijn. We voelen ons extra goed in gezelschap van anderen en nog meer als we samen een project kunnen afronden. Of dat nou op werk is, of samen een tent afbreken op vakantie, elke samenwerking zal een stukje vloeiender verlopen.

Vrijdag 9 september

Mercurius retrograde in Weegschaal (tot 23 september) + maan naar Vissen

We blijven in de samenwerksferen vandaag. Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen verhuist naar Weegschaal waardoor we een stuk minder zwart-wit zullen gaan denken en daardoor beter met anderen kunnen opschieten. We worden hierdoor een stukje minder judgemental en zijn meer op zoek naar oplossingen dan echte ruzies.

Wel kan het lastiger zijn om grote beslissingen te maken, want ook hier zul je alle voor- en nadelen zien en die even belangrijk gaan vinden.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Daarnaast verhuist ook de maan naar Vissen, een gevoelig sterrenbeeld dat een pro is in het aanvoelen van de energie van anderen. Dit zorgt voor een stukje meer inlevingsvermogen nu we niet alleen onze eigen emoties sterker voelen, maar ook die van een ander.

Tijd om dus een goed gesprek aan te gaan en daarbij vooral een luisterend oor zijn voor de personen die het een tikkeltje lastig hebben. Of om juist zelf je hart te luchten, want nu de maan in Vissen staat en het morgen volle maan is,  kunnen ook je eigen emoties een stukje zwaarder wegen.

Zaterdag 10 september

Volle maan in Vissen

Een volle maan die we gaan voelen. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en tijdens de volle maan fase worden we een stuk bewuster van wat er van binnen speelt, onder de harde muur die we opgebouwd hebben. Maar nu de volle maan in Vissen staat, worden we ons extra bewust van emoties die we weg hebben gestopt, waardoor deze volle maan best wat energie kan gaan kosten.

Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Zeker als jij je herkent in het wegrennen voor je emoties, kan deze volle maan best confronterend zijn als je merkt dat het wegrennen de komende dagen niet gelukt is.

Zondag 11 september

Maan naar Ram

Gelukkig was de volle maan van korte duur, want vandaag verhuist de maan al naar een lekker actief sterrenbeeld die ervoor zorgt dat door extra adrenaline aan te maken, we over de vermoeidheid van de vorige dag komen. Met de maan in Ram worden we niet alleen actiever, maar zoeken we ook meer de grens (van anderen) op wat voor best wat wrijving kan gaan zorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️