Maannomade
Maannomade Horoscopen 4 jun 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 tot 11 juni 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 5 tot 11 juni 2023

Maandag 5 juni

Maan naar Steenbok + Venus naar Leeuw (tot 22 juli)

Nieuwe week, nieuwe kansen en nu de maan naar Steenbok verhuist ziet het er aardig rooskleurig uit! De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en in de verantwoordelijke Steenbok zijn we geneigd een extra tandje bij te zetten omdat we meer druk voelen om te presteren.

Dit kan een onrustig gevoel geven als je te lang blijft stil staan bij de zaken die je niet kan veranderen. Zorg dus dat je extra gebruik maakt van de superfocus en doorzettingsmentaliteit die je dankzij de maan in Steenbok zal gaan krijgen. Niet alleen vliegen de dagen hierdoor voorbij en ben je extra productief, maar ook zal je op gaan kijken van hoeveel kracht er in je zit.

Naast de maan verhuist vandaag ook Venus, planeet van de liefde, naar passievolle Leeuw waardoor we zeker de bloemen meer buiten zullen gaan zetten. Met Venus in Leeuw ontwaakt de speelse kant in ons en hebben we behoefte om onze liefde af te stoffen en te tonen aan de wereld. Tijd dus om de liefde meer op de socials te delen, een nieuwe lover aan familie of vrienden te introduceren of jezelf op het datingspeelveld te gooien. Doordat we een speelse energie zullen gaan krijgen, kom je makkelijker los waardoor jij zeker op avontuur zal gaan. Laat die Leeuw maar brullen….

Woensdag 7 juni

Maan naar Waterman

Waar wij dankzij de maan in Steenbok voldoende energie en doorzettingsvermogen hadden om bergen werk te verzetten, lukte het niet helemaal om de innovatieve en creatieve ideeën aan te dragen. We waren meer in de doen-modus dan in de creëer-modus, maar nu de maan naar Waterman verhuist gaat daar zeker verandering in komen.

Niet alleen merken we dat we meer open staan voor inspiratie, maar hebben we ook meer behoefte aan contact met anderen op de werkvloer. Eindelijk tijd voor die koffiepauzes waar je zeker gebruik van moet maken!

Vrijdag 9 juni

Maan naar Vissen

Vlak voor het weekend verplaatst de maan zich naar een rustig sterrenbeeld zodat we kunnen bijkomen van deze productieve week. De maan in Vissen helpt ons om uit ons hoofd te komen en weer de connectie te vinden met ons lichaam door ons bewust te maken van onze gevoelens.

Want niet alleen zitten deze gevoelens en drukte in ons hoofd, maar die komen ook tot uiting in ons lichaam in de vorm van het vasthouden van spieren en kleine pijntjes. Een goed weekend dus om een massage te boeken of te regelen bij een geliefde, maar ook zeker om je te onttrekken aan de drukte omdat je daar mentaal veel behoefte aan hebt.

Zondag 11 juni

Maan naar Ram + Mercurius naar Tweelingen (tot 26 juni)

Waar het weekend rustig begon dankzij de plaatsing van de maan in gevoelige Vissen, maken we nu een flinke start van een nieuwe week die ons te wachten staat als de maan naar ongeduldige Ram verhuist. In dit vurige sterrenbeeld merken we de onrust van een teken dat niet kan wachten om aan de slag te gaan, waardoor vandaag een goede dag is om actie te ondernemen. Actie in de vorm van de ideeën die nog in je hoofd zitten, het afstrepen van je to-do lijstjes of door sportief aan de slag te gaan.

Je lichaam moet in beweging komen, dus zorg niet alleen voor actieve dingen, maar ook voor voldoende afwisseling zodat je uitgedaagd wordt. Geen goede dag trouwens om spelletjes met familie of vrienden te spelen, want door de maan in Ram wordt je flink competitief.

Naast de maan verhuist ook Mercurius, planeet van communicatie en gedachten naar Tweelingen waardoor we nog beter gaan worden in het aanknopen van kleine gesprekjes met anderen. Er ontstaat een sterkere drang om connecties aan te gaan met nieuwe mensen waardoor de komende twee weken perfect zijn om festivals en uitjes te bezoeken.

Niet alleen goed om veel leuke en afwisselende dingen te gaan doen, maar ook een beter idee dan van jezelf te verwachten dat je heel productief gaat zijn. Door Mercurius in Tweelingen kan je een stukje verstrooider zijn doordat je veel losse eindjes hebt waar je aan begint, maar moeite gaat vinden om af te maken…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️